پخش زنده
امروز: -
وزیر اطلاعات گفت: مردم خراسان جنوبی همانند درختان کویر، مقاوم در برابر طوفان فتنه ها هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، حجت الاسلام و المسلمین علوی امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: مردم استان و بزرگان آن همانند درختانی هستند که در کویر روئیده اند و در هنگام بهره دهی، بهره دهی پر برکتی دارند.
وی گفت: مردم ما آنچه در توان داشته اند، پای انقلاب بذل کرده اند و امروز وظیفه ماست که پا به پای آنها در خدمتگزاری پیشقدم باشیم.
وزیر اطلاعات همچنین افزود: وجود خاندان بزرگ آیت الله عبادی، نعمت بزرگی برای مردم خراسان جنوبی است که همواره روشنی بخش مردم بوده وهستند و رفتار و منش شان برای نسلهای آینده آموزنده است.
استاندار هم در این دیدار گفت:خراسان جنوبی با وجود طولانی ترین مرز مشترک با کشور افغانستان، یکی از امن ترین استانهای کشور است که خوشبختانه با حضور نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی، امنیت بسیار خوبی داریم.
آقای معتمدیان افزود: هوشمندی نیروهای امنیتی و اشراف بالای اطلاعاتی، امنیت مثال زدنی را در خراسان جنوبی حکمفرما کرده که این حاصل همدلی نیروهای نظامی و امنیتی استان است.
وی گفت: البته امنیت استان را مدیون حضور مردم، عشایر و مرزنشینان غیور هستیم که با وجود همه مشکلات و خشکسالی ها، در تامین امنیت مرزها نقش آفرینی می کنند.