پخش زنده
امروز: -
وزیر کشور در همایش مدیران شهری و روستایی منتخب مازندران گفت: 22 بهمن بلندترین قله انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، در این همایش که با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی، استاندار مازندران، رییس سازمان همیاری ها و دهیاری های کشور، فرمانداران، بخشداران، شهرداران و دهیاران منتخب مازندران در سالن آمفی تئاتر هتل رامسر برگزار شد وزیر کشور گفت: اسلام، رهبری و ایستادگی مردم موجب تداوم انقلاب اسلامی ایران شده و 22 بهمن بلندترین قله این انقلاب شکوهمند است.
عبدالرضا رحمانی فضلی اعتقادات دینی را نخستین عامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران برشمرد و افزود: بنیانگذار کبیر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به عنوان عنصر اصلی، موجب وحدت و حرکت همه نگرشها و سلیقهها در مسیر اهداف انقلاب بودند.
وزیر کشور با بیان اینکه حفظ و تعالی ایران اسلامی برای زمینه سازی ظهور یک وظیفه شرعی است گفت: انقلاب اسلامی ایران بر حفظ جایگاه انسان به عنوان موجودی با کرامت، جانشین خداوند و کمال بی نهایت مبتنی بوده و در این مسیر از هیچ کس گدایی نکرده، در مقابل دشمنان و مخالفان ولایت و مردم ولایتمدار و ولایت پذیر ایران اسلامی ایستادگی و مقاومت خواهیم کرد.
رحمانی فضلی با اشاره به نقش وزارت کشور به عنوان اصلیترین محور برای اعمال قانون و وحدت بخشی در جامعه، تسلط بر سرعت تغییرات و حرکت در مسیر تکنولوژی را امری مهم برای نمایندگان این وزارت در استان، شهرستان و روستاها برشمرد و افزود: همه مسئولان باید از تجربه و تخصص همه مردم برای بهره وری بهتر استفاده و در مسیر رونق اقتصادی و اشتغال گام بردارند.
وزیر کشور انقلابی بودن را موفقیت در کار دانست و بر توجه مسئولان و مردم به گذشته انقلاب اسلامی برای عبرت آموزی و انگیزه به آینده تاکید کرد و گفت: سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در ساحل نباید در نهادهای مختلف سرگردان شده و می بایستی همه موارد و موضوع های مربوط به ساحل در مازندران یکپارچه شود.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه مازندران با وجود همه ظرفیت ها و منابع، هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده و این موضوع ضعف بزرگی برای این استان است افزود: همه اقدامات در کشور باید بر اساس قانون بوده و همه فساد و رانت موجود به دلیل قانون گریزی است.
وزیر کشور با بیان اینکه فرهنگ ورود مردم به طرح های اقتصادی به دلیل نبود زیرساخت ها برای فعالیت بیشتر آنها در عرصه های اقتصادی وجود ندارد گفت: ضعف در کشور وجود دارد، اما با امید به خداوند متعال، اراده آهنین و مستحکم مردم ایران اسلامی، دفاع از ولایت فقیه و نیز در سایه اطاعت از ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری، ضعف ها جبران شده و جنگ روانی دشمنان خنثی خواهد شد.
استاندار مازندران با بیان اینکه همایش با پیشنهاد وزیر کشور برای نزدیک شدن رویکردها و برخی ساختارها به یکدیگر با همفکری و نیز اصلاح آنها برگزار شده است گفت: ظرفیت های مازندران نه فقط برای بهره مندی مردم این استان که برای استفاده مردم سراسر کشور از این ظرفیتها است.
حسین زادگان با اشاره به اینکه ورود 145 هزار خودرو روزانه و ۳ میلیون مسافر به غرب مازندران در دو روز تعطیلات، منطقه را با مشکل مواجه میکند افزود: اجرای کامل آزاد راه تهران شمال به عنوان کریدور اتصال جنوب به شمال کشور افتخارآمیز بوده و کریدور شرق به غرب این استان نیز می بایستی اجرایی شود.
استاندار مازندران گفت: برای مطالعات ساخت آزاد راه شرق و غرب استان و برطرف شدن مشکل پسماند نیاز به کمکهای ملی بوده و مسائل مربوطه در مازندران حل خواهد شد . همچنین این استان با تکیه بر توان داخلی و ظرفیتهای فراوان، علاوه بر مازندران بخش بزرگی از نیازهای کشور را تامین کرده و برای تحقق این امر به حمایت ملی و ایجاد بسترهای مناسب احتیاج داریم.
حسین زادگان افزود: وزیر کشور به شهرداران و دهیاران حاضر در این جلسه بر نقش روستا و شهر به عنوان نخستین مراکز برای دستیابی به توسعه پایدار تاکید کردند.
معاون عمرانی وزیر کشور هم در این همایش از آماده بودن طرح مدیریت یکپارچه شهری برای تصویب و ارائه آن به مسئولان خبر داد و گفت: نگاه دولت بر خروج جمعیت از مراکز استانها متمرکز بوده و شهرداریها باید با نگاه به ظرفیت های درون شهری و سرمایه گذاران به سمت توسعه پیش رفته و کمک دولت را به عنوان سادهترین راهکار در پیش نگیرند.
جمالی نژاد با بیان اینکه 38 هزار دهیاری و با تاسیس 800 شهرداری پس از انقلاب اسلامی ایران هم اکنون هزار و 276 شهرداری در کشور وجود دارد، بهره مندی 75 درصد مردم از گاز، 74 درصد از آب آشامیدنی سالم، 25 هزار روستا از شبکه اینترنت و اختصاص 19 هزار میلیارد تومان اعتبار متمرکز میان دهیاریهای کشور را از جمله اقدامات عمرانی انجام شده پس از انقلاب اسلامی برشمرد.
معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به اینکه شهرها و روستاهای کوچک با مشکل مالی مواجه و کمک های دولت نمی تواند موجب جهش شود بر تغییر رویکرد شهرداریها و دهیاریها برای مدیریت شهر تاکید کرد و افزود: اصلاح ساز و کارهای مالیات بر ارزش افزوده در استانها کشور با توجه به جمعیت آن تغییر کرده و موضوع مدیریت بحران روستا و شهرهای کوچک در دست بررسی است و 2 هزار مرکز در سراسر کشور به امکانات این مدیریت تجهیز خواهند شد.