پخش زنده
امروز: -
همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، 21 طرح آبخیزداری در استان مرکزی به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: این طرح ها با اعتبار 81 میلیارد و 474 میلیون ریال از محل منابع ملی در شهرستان های تفرش، خنداب، شازند، محلات، دلیجان، خمین، اراک، ساوه و زرندیه راه اندازی شده است.
محمدی افزود: مرمت آبخیزداری حوزه های آبخیز سد الغدیر، طورگیر، نهرمیان، بزیجان، جاسب و حوزه آبخیز شهری خمین از جمله طرح هایی بود که همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان های استان مرکزی به بهره برداری رسید.
وی گفت: با بهره برداری از این طرح ها سه هزار و 786 شغل بصورت غیر مستقیم در استان مرکزی ایجاد شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی افزود: طرح عملیات آبخیزداری حوزه های جاسب، ایمانلو، ده کلبی، آبخیز شهری آشتیان و آبخیز پانزده خرداد نیز در دهه فجر امسال به بهره برداری رسید.
محمدی گفت: این طرح ها با هدف کنترل روان آب ها، تغذیه سفره های زیر زمینی، کاهش سیلاب، حفظ و افزایش پوشش گیاهی، کاهش فرسایش خاکی و افزایش تولید علوفه مراتع استان مرکزی اجرا شده است.
استان مرکزی با 29 هزار و 530 کیلومتر مربع وسعت، حدود یک و 82 صدم درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده که 70 درصد آن را عرصه های منابع طبیعی تشکیل می دهد.