به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری سومریه نیوز؛ عاطف الطراونه رئیس پارلمان اردن دیروز با عادل عبد المهدی نخست وزیر عراق در بغداد دیدار کرد.
دفتر نخست وزیر عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد عادل عبد المهدی در دیدار با عاطف الطراوانه گفت توسعه روابط بغداد و امان به نفع دو ملت است.
عبد المهدی افزود توافقنامه های امضا شده میان عراق و اردن مرحله جدیدی از همکاری و توسعه اقتصاد دو کشور است.
بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیر عراق، عادل عبد المهدی در دیدار با عاطف الطراونه افزود همکاری میان نهادهای قانونگذاری (پارلمان ها) عراق و اردن پیوندها و روابط میان دو ملت را تقویت و از تلاش های دو کشور برای اجرای برنامه های مشترک و تبادل منافع حمایت می کند.
نخست وزیر عراق همچنین از سفر اخیر عبدالله دوم پادشاه اردن به عراق و فضای دوستی که در دیدارها و گفتگوهای رسمی میان مقامات دو کشور حاکم بود، قدردانی کرد.
رئیس پارلمان اردن نیز از سفر به عراق ، برقراری ثبات در این کشور و قدرت ملت عراق در شکست دادن گروه تروریستی داعش و دیگر گروههای تروریستی در این کشور ابراز خرسندی کرد.
الطراونه نقش دولت عراق را در تقویت روابط میان بغداد و امان ، همکاری میان نهادهای قانونگذاری و اجرایی و نیز فضای توافق و ثبات سیاسی حاکم بر عراق ستود.
عاطف الطروانه در این دیدار ضمن اعلام حمایت پارلمان اردن از توافقنامه های همکاری میان عراق و اردن ، ابراز امیدواری کرد دو ملت نتایج مثبت این توافقنات را لمس کنند.
قیس الخزعلی دبیر کل جنبش عصائب الحق عراق پس از دیدار با عاطف الطراونه رئیس پارلمان اردن که به بغداد سفر کرده است در صفحه توئیتر خود نوشت: در دیدار با عاطف الطراونه بر ضرورت حفظ منافع متقابل و توجه به مسایل جامعه دو کشور در کنار مسایل دیپلماتیک تاکید کردیم.
قیس الخزعلی افزود در این دیدار همچنین بر ضرورت تسهیل روند اعطای روادید (به شهروندان عراقی) برای درمان یا گردشگری دینی و پرهیز از برخورد گزینشی با عراقی ها تاکید کردیم.