پخش زنده
امروز: -
زمانی که کشورهای معدودی در دنیا روی سلولهای بنیادی کار می کردند کشور ما تحقیقات در این زمینه را آغاز کرد و از پیشتازان این علم در جهان بوده است.
چکیده نشست پژوهشی:
- زمانی که کشورهای معدودی در دنیا روی سلولهای بنیادی کار می کردند کشور ما تحقیقات در این زمینه را آغاز کرد و از پیشتازان این علم در جهان بوده است.
-لزوم تقویت حمایتهای دولتی و بخش خصوصی از توسعه این دانش.
- در سلول درمانی در برخی موارد مثل پوست و استخوان و غضروف و نورولوژی و سرطان در حد خدمات هستیم اما در مورد ژن درمانی و یا مهندسی بافت هنوز در بخش تحقیقات هستیم.
- اواخر سال 1393 به طور رسمی فعالیتها در شرکت سلتکفارمد آغاز شد.
- کارخانه تولید سلولهای بنیادی، اولین طرح کاملا ایرانی با دقت محاسباتی بسیار بالا و سرمایه گذاری 10 تا 15 میلیون دلاری با حمایت مستقیم و سرمایه گذاری شرکت دارویی برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)
-کارخانه پیشرفته تولید سلولهای بنیادی اولین در منطقه ورتبه زیر 10 در جهان
- ارزش علمی تجاری سازی و انتقال فناوری و توریسم درمانی
- اندونزی، مالزی، عمان، قطر و عراق متقاضی انتقال فناوری تولید انبوه سلولهای بنیادی از ایران
- اگر این فناوری روز پزشکی و این صنعت بومی را که در داخل کشور راهاندازی کرده ایم به بازارهای جهانی نرسانیم نام ماندگاری در این صنعت نخواهیم داشت.
پژوهش خبری صدا وسیما:یکی از آرزوهای دیرینه بشر که همواره در داستانها و اسطوره های کشورها تجلی یافته دستیابی به قدرت خود ترمیمی بدنی است که بتواند در صورت بروز بیماریها و ضایعاتی همچون تخریب و قطع اعضا و بخشهایی از بدنش مثل جانورانی چون سمندر و .. آن را از نو بسازد. این آرزوی دیرین به مدد رشد دانش پزشکی بازساختی به مرور تحقق مییابد. امروزه بیماریهایی که سخت درمان هستند و به کمک روشهای دارویی و درمانهای موجود بهبود کامل نمی یابند یا در مواردی که عوارض ناشی از درمانهای موجود میتواند آسیبهای دیگری بر سلامت بیماران وارد کند، به امید دیگری می اندیشند و آن اینکه به کمک توانمندیهایی که خداوند در سلولهای بنیادی بدنشان قرار داده بتوانند درمان کم خطر تر و شخصی شده ای دریافت کنند که به بهبود قطعی آلام و دردهایشان منجر شود. جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که به سبب همراهیهای فقهی حقوقی و عرفی و فرهنگی در کشور در ردیف پیشتازان این علم در جهان است و در مرزهای چنین دانشی حرکت میکند و محققانی دارد که از سرآمدان این دانش در جهان به شمار میروند و امروز شاهد تجاریسازی این دستاوردها در کشورمان به مدد تلاش دانشمندان و حمایتهای نظام و رهبری هستیم. شاید ساخت کارخانه تولید سلولهای بنیادی و تولید داروهای با پایه سلولی و شخصی شده در آن یکی از این موفقیتها باشد.
در این خصوص به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، در نشست پژوهشی که با حضور دکتر ناصر اقدمی، دکترای ایمنولوژی، عضو هیئت علمی و مدیر دپارتمان پزشکی بازساختی رویان و نیز مدیرعامل شرکت دانش بنیان سل تک فارمد ، در اداره پژوهشهای خبری برگزار شد؛ موضوع « دستاوردهای پزشکی بازساختی با تاکید بر عملکرد پژوهشگاه رویان» را با طرح سوالات زیر مورد بررسی و واکاوی قرار دادیم: پزشکی بازساختی چیست و چه ویژگی متمایزی دارد؟ پژوهشگاه رویان در حوزه تحقیقاتی و تجاری سازی در زمینه پزشکی بازساختی چه موفقیتهای داشته است؟
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهش خبری // هدایتی