از ابتدای امسال تاکنون؛
تشکیل حدود ۶ هزار پرونده در خصوص خودرو
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: ۵ هزار و ۶۰۴ پرونده در حوزه کالا و خدمات و ۱۹۸ پرونده مربوط به قاچاق خودرو بوده است
سید یاسر رایگانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: از این تعداد، متهمان ۵۱۳ پرونده با ارائه مدارک حکم برائت گرفتند و ۲۰۱ پرونده نیز به مراجع قضایی ارجاع شد و برای ۹۱۳ پرونده قرار صادر شده است.
وی گفت: متخلفان در ۷۶۶ پرونده به پرداخت ۲۹۳ میلیارد تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده اند.
رایگانی در ادامه به آمار پروندههای تشکیل شده در سازمان تعزیرات از بدو تاسیس (آبان ۷۳) تا پایان دی ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: در این مدت ۹ میلیون و ۵۱۵ هزار پرونده تخلف در سازمان تعزیرات تشکیل شده که ۹ میلیون و ۴۶۹ هزار و ۵۴۹ پرونده مختومه شده و ۴۶ هزار و ۸۰ فقره پرونده در شعبه تعزیرات مانده است.
وی گفت: متخلفان در مجموع به پرداخت ۱۲۰ هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند و میزان وصولی سازمان در حق صندوق دولت ۲۰ هزار و ۳۵۱ میلیارد ریال بوده است.
رایگانی افزود: تعداد پروندههای مربوط به حوزه کالا و خدمات ۸ میلیون و ۴۸ هزار و ۷۵۱ پرونده و در حوزه بهداشت و درمان یک میلیون و ۴۱ هزار و ۵۲۰ پرونده و در حوزه قاچاق کالا و ارز ۴۲۵ هزار و ۳۵۸ پرونده بوده است.
وی درباره گشتهای مشترک تعزیرات هم گفت: در ده ماه ابتدایی امسال ۲۵ هزار و ۱۰۹ گروه گشت تعزیرات تشکیل شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۴۵ درصدی داشته است.
سخنگوی تعزیرات افزود: در ده ماه ابتدایی امسال ۸۷ هزار و ۲۵۰ مورد بازرسی صورت گرفته که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۴ درصد افزایش داشته است.
پلمب مرکز جراحی محدود در استان تهران
سید یاسر رایگانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، افزود : این مرکز جراحی با حضور دادستانی به علت دریافت وجه اضافه و گرانفروشی پلمب شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتیگفت : همچنین چندی پیش یکی از شرکت های خودروسازی داخلی به سبب نقص در یکی از مدل های خودرو ملزم شد 30 هزار خودرو را فراخوان دهد و رفع عیب کند.
رایگانی گفت: قرار شد کارشناسان خودرو از خط تولید این خودرو بازدید کنند تا مشخص شود نقص در خط تولید برطرف شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه دو میلیون و 500 هزار اتحادیه و اصناف پروانه دار و 800 هزار واحد صنفی بدون مجوز در کشور وجود دارد گفت : اگر در خصوص اصناف غیر مجاز پرونده های تخلف به تعزیرات ارجاع شود از بسیاری از تخلفات جلوگیری خواهد شد.
وی گفت : سازمان تعزیرات برای افزایش خدمات خود صد رئیس شعبه امسال اضافه کرده است و برای سال آینده صد رئیس شعبه دیگر هم اضافه خواهد شد.
سخنگوی تعزیرات درباره پرونده های گوشت و مرغ هم گفت : از مجموع 825 پرونده مربوط به گوشت 39 پرونده حکم برائت گرفتند و برای 46 پرونده ، قرار صادر شد و در مجموع برای 612 پرونده حکم صادر شده است.
وی در خصوص پرونده های مرغ هم گفت: امسال 715 پرونده تشکیل شده است که برای 43 پرونده قرار صادر شد و در مجموع برای 438 پرونده حکم به جزای نقدی 688 میلیارد ریال صادر شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت : برای شفاف سازی و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی دلالان در زمان رسیدگی تعزیرات به پرونده ها ، همه مراحل رسیدگی شامل ارجاع پرونده ، اجرای حکم و تاریخ رسیدگی به متهم و شاکی پیامک می شود.
وی گفت : پرداخت الکترونیکی جرائم نیز از دیگر خدمات برای افزایش شفافیت و جلوگیری از جعل است.
پلمب ۲۳ مرکز ترک اعتیاد و ۱۴ عطاری در استان البرز
سید یاسر رایگانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: تخلف مراکز ترک اعتیاد پلمپ شده استان البرز به سبب دریافت داروهای یارانهای و فروش آن خارج از شبکه و نداشتن مسئول فنی و فقدان پرونده بیمار بوده است و ۱۴ عطاری نیز در این استان به دلیل فروش داروهای غیر مجاز پلم f شد و پنج نفر بازداشت شدند.
وی گفت: در این استان بیمارستانی بابت ارائه خدمات اضافه بر نیاز بیماران محکوم به پرداخت جریمه ۲۲ میلیارد ریالی شد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین از قاچاق ۱۴۲ رأس دام سبک به ارزش بالغ بر دو میلیارد ریال، کشف هشت هزار کارتن سیگار و هشت هزار کارتن انواع تنباکو در استان البرز و پلمب و تعطیلی واحد تولیدی غیر مجاز خوراک دام در ساوجبلاغ خبر داد.
رایگانی در خصوص مهمترین پروندههای استان آذربایجان غربی هم به تشکیل سه فقره پرونده گران فروشی مرغ اشاره کرد و افزود: دو فقره از این پرونده منجر به صدور حکم شد که متخلفان به پرداخت پنج میلیارد و ۶۱۱ میلیون ریال جزای نقدی به سبب گران فروشی ۱۹۷ هزار و ۴۳۹ کیلوگرم مرغ بسته بندی شده محکوم شدند.
وی گفت: کشف ۲۴۰ هزار دلار قاچاق با تلاش نیروهای سپاه در شهرستان سردشت نیز از دیگر پروندههای مهم استان آذربایجان غربی است که متخلفان علاوه بر ضبط ارزهای مکشوفه به پرداخت ۹ میلیارد دو ۶۰۵ ریال جزای نقدی محکوم شدند و در گمرگ رازی شهرستان خوی نیز ۱۲۰ قالب شمش طلا به میزان ۳۵ کیلوگرم کشف شد که متخلفان ۱۴ میلیارد تومان جریمه شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین قاچاق ۳۷ رأس دام سنگین با تخلف هشت میلیارد ریال و عرضه نزدیک چهار تن گوشت منجمد خارج از شبکه را از پروندههای مهم استان همدان اعلام کرد و افزود: یک فقره پرونده قاچاق سفال در تعزیرات حکومتی بهار نیز به ارزش هشت میلیارد ریال هم اکنون در حال رسیدگی است.
رایگانی در ادامه با اشاره به پروندههای مهم استان سیستان و بلوچستان به کشف ۲۲ هزار و ۷۴۰ لیتر نفت گاز قاچاق در مسیر میرجاوه به زاهدان اشاره کرد و گفت: ۳۳۹ کیسه ۲۵ کیلویی شیر خشک نیز در یکی از روستاهای ایران شهر کشف شد که متهمان قصد انتقال آن به پاکستان را داشتند و متخلفان به دو میلیارد و ۷۹۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.