پخش زنده
امروز: -
اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان همزمان با پنجمین روز دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی قوچان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در این مراسم گفت: 70 شرکت کننده از 10 شهرستان خراسان رضوی و خراسان شمالی در این جشنواره شرکت دارند.
غلامرضا کاظمی با بیان اینکه در این جشنواره 200 نوع غذای محلی از انواع آش ها، غذای سنتی و نان محلی به معرض داوری گذاشته شده است، افزود: در این رقابت آسیه باغبان، اکرم غدیری مقدم و آدینه زاده به ترتیب حائز مقام های اول تا سوم شدند.
وی اظهار داشت: همچنین از تکتم ابراهیم زاده به خاطر غذای برتر این جشنواره و از مریم عقیقی نیز به خاطر پخت نان قدردانی شد.
وی گفت: شش داور در این جشنواره غذاهای محلی را از نظر طعم، تزئین، رعایت بهداشت فردی و محیط در طبخ و رعایت اصالت غذا ارزیابی کردند.