پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه امیرکبیر: قرار گرفتن در بین دانشگاههای نسل سوم، سهم بیشتر در چرخه اقتصادی و رفع مشکلات کشور اکنون به عنوان ۳ حرکت انقلابی دانشگاهها به شمار میرود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دکتر سید احمد معتمدی در مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروی انقلاب گفت: دانشگاه، یکی از کانونهای اصلی انقلاب بود و جزو مراکز فعال در روند پیروزی انقلاب اسلامی محسوب میشود.
وی افزود: در زمان مبارزات انقلابی نیز اگر نقش دانشگاهها را بررسی کنیم، مشخص میشود که اصل مبارزه در دانشگاهها و حوزههای علمیه بود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه دانشگاه پلی تکنیک جزو سردمداران در مبارزات انقلابی بود و در تمامی حرکتها حضور داشت گفت: بعد از انقلاب شاهد جنگ و سازندگی بودیم که دانشگاهها نقش مهمی در این دوران داشتند و اکنون نیز رسالت دانشگاهها تمام نشده است.
وی افزود: قرار گرفتن در بین دانشگاههای نسل سوم، سهم بیشتر در چرخه اقتصادی و رفع مشکلات کشور به عنوان یک حرکت انقلابی است که اکنون دانشگاهها باید آن را دنبال کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مشکلاتی که اکنون به واسطه تحریمها ایجاد شده است نقش استادان و دانشجویان را پررنگتر میکند تا بتوانند برای رفع نیازهای کشور بیشتر کوشش کنند.
معتمدی افزود: همه باید این رسالت را قائل باشیم که کمک به نیازهای کشور و نقش داشتن در چرخه اقتصادی اکنون به عنوان حرکتهای انقلابی دانشگاهها به شمار میرود.
وی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همواره دانشگاهی پویا و پیشگام بوده است و این دانشگاه در بین ۵ دانشگاه صنعتی برتر کشور در ارزیابیهای بین المللی در رتبههای اول و دوم قرار دارد.
معتمدی ادامه داد: اتحادیه اروپا ارزیابی جدیدی را برای دانشگاهها آغاز کرده است که در این ارزیابی نیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دانشگاههای برتر صنعتی کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: براساس برنامه راهبردی دانشگاه، باید به عنوان دانشگاه نسل سوم در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار بگیریم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برخی افراد میگویند که وضع گذشته بهتر بود، اما به نظر من اینگونه نیست حتی در آموزش عالی نیز ما قبل از انقلاب با دیگر کشورها فاصله زیادی داشتیم.
معتمدی افزود: ماهواره دانشگاه امیرکبیر که چند هفته گذشته پرتاب شد اگرچه در مدار زمین قرار نگرفت، اما ماهواره و ماهواره بر آن جز تکنولوژیهای بسیار پیچیده بود و انجام این امر یک روند غرور آفرین برای کشور بود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه صدها تکنولوژی پیشرفته در این ماهواره و ماهواره بر آن وجود داشت، گفت: دانش فنی ساخت ماهواره را کسب کرده ایم بنابراین نمونه دیگری از ماهواره را خواهیم ساخت.