پخش زنده
امروز: -
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه: تاکنون در بیمارستانهای سیار سپاه بیش از یک میلیارد تومان خدمات به مردم ارائه داده ایم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ دوم پاسدار مهدی اخوان بعداز بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه رزمایش بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در جمع فرماندهان بهداری این نیرو افزود: مجموعه بهداری نیروی زمینی سپاه از سال ۱۳۹۰ بر اساس افق ۱۴۰۴ برنامهریزی ویژهای برای اعطای خدمات تخصصی و فوق تخصصی از مراکز ثابت به مراکز متحرک انجام داده است.
وی گفت: انشاالله در افق ۱۴۰۴ به دنبال رقابت با جهانیان در بخش بهداری رزمی و قرار گیری در رتبههای برتر هستیم.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه افزود: توانمندیهای بهداشت و درمان نیروی زمینی سپاه بسیار زیاد است، اما تاکنون بیمارستانهای سیار، آمبولانسهای زرهی و رزمی و اورژانسهای سیار ساختهایم.
وی گفت: رشد ساخت بیمارستانهای سیار از سال ۸۸ را در لایههای مختلف آغاز کردهایم ضمن اینکه ۱۸ سامانه جراحی تاکسیچی و ۱۷ آمبولانس زرهی داریم.
سردار اخوان افزود: ۱۰ خودروی واکنش سریع در بهداری رزم نیروی زمینی سپاه وجود دارد. ضمن اینکه ۲۳ سامانه پزشکی از راه دور ساختهایم و برنامه داریم تا در شمال غرب و شمال شرق کشور این سامانه را توسعه داده و به یکدیگر متصل کنیم.
وی گفت: به ۱۹ هزار و ۱۶۸ پزشکیار، بهیار و پرستار آموزشهای تخصصی ارائه کردهایم. همچنین طرح مرصاد را با عنوان پیش برندگی و پیشرفت در بخشهای مختلف تدوین کردهایم.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه افزود: به دنبال آن هستیم تا متناسب با شرایط منطقهای و ماموریتهای صادره و بروز بحرانهای مختلف کشوری در بین نیروهای خود انعطاف پذیری مدیریتی و برنامهای ویژهای داشته باشیم.
وی گفت: چندین برابر توان بهداری رزمی نیروی زمین سپاه در دانشگاههای علوم پزشکی کشور وجود دارد، اما متاسفانه انبارها خاک خورده و این گلایه وجود دارد که آنها را عملیاتی نکردهاند، در حالی که به مرور زمان خراب خواهند شد.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه افزود: استقلال بخشی بیمارستانهای سیار و قابل حمل بودن تجهیزات بهداری رزمی برای ما خیلی مهم است.
وی به استقرار ۱۷۳ بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه در کل کشور اشاره کرد و گفت:: از سال ۸۸ تا ۹۷ در استانهای سیستان و بلوچستان، کردستان، آذربایجان غربی، کرمان و هرمزگان ۱۷۳ بیمارستان سیار را مستقر کرده و منجر به اعتماد بخشی مردم به نیروهای مسلح و سپاه شدهایم.
سردار اخوان افزود: دشمن در زلزله کرمانشاه بنا داشت کل نظام و نیروهای مسلح را زیر سؤال ببرد، ولی با حضور بیمارستانهای سیار در روستاها این دسیسه دشمن خنثی شد.
وی گفت: سه میلیون و ۵۰۰ هزار مراجعه کننده در نقاط مختلف کشور به بیمارستانهای سیار، بهداری نیروی زمینی سپاه آمده و یک میلیارد و ۹۳ میلیون تومان ارزش خدمات ارائه شده بهداشتی به آنها بوده است. ضمن اینکه ۱۹ هزار و ۱۳۶ عمل جراحی در بیمارستانهای صحرایی صورت گرفته است.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه افزود: در سال ۸۸ تاکنون در زمینه شاخصها و استانداردهای بهداری رزم ۸۳ درصد رشد داشتهایم، اما باید نگاه ویژهای به بیمارستانهای سیار شده و ردیف اعتباری مشخصی برای آنها داشته باشیم.
وی گفت: زیرساخت بیمارستان سیار، بیمارستانهای ثابت است لذا باید تواناییها را دراین بخش بالا برده و با آموزش، رزمایش و تمرین امکانات این بیمارستانها را عملیاتی کنیم.
سردار اخوان افزود: در حوادث غیرمترقبه نیروهای مسلح نشان دادند که بیمارستانهای صحرایی میتواند مشکلات امنیتی برگرفته از مسائل درمانی را از بین ببرد.
وی گفت: تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای بیمارستانهای سیار از اعتبارات خودمان هزینه کردهایم، اما باید ردیف اعتباری مشخصی برای این امر اختصاص پیدا کند.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه افزود: در سیل خوزستان نیروهای مسلح کشورمان توانستند بعد از ۴ ساعت بیمارستان صحرایی را در آنجا مستقر کنند.
وی گفت: آمبولانسهای زرهی، موتورلان، آمبولانسهای هوایی و سامانههای NBC را ساخته و از آن بهرهبرداری میکنیم ضمن اینکه در این زمینه رتبه خوبی در دنیا داریم.