پخش زنده
امروز: -
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در بیستمین جشنواره ابن سینا ۶ برگزیده در بخش آموزش، ۶ برگزیده در بخش تحقیقات و ۳ برگزیده در بخش آموزش، تحقیقات و خدمات ویژه داشتیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی صحرائیان با اشاره به سه بخش تحقیقاتی، آموزشی و خدمات پژوهشی جشنواره ابن سینا گفت: در بیستمین جشنواره ابن سینا ۶ برگزیده در بخش آموزش، ۶ برگزیده در بخش تحقیقات و ۳ برگزیده در بخش آموزش، تحقیقات و خدمات ویژه داشتیم و برای نخستین بار اهدای جایزه در حوزه فناوری به بخشهای جشنواره اضافه شده است.
وی افزود: از سال ۲۰۰۰ جهشی در نوشتن مقالات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران شکل گرفت که باعث شد این دانشگاه در چند سال اخیر در رتبه برتر تولید علم قرار بگیرد.
صحرائیان گفت: تا سال ۲۰۱۸ در مجموع جهانی حدود ۴۴ هزار مقاله به ثبت رسیده در مجلات برتر بین المللی داشتیم که حدود ۴۵۰ هزار مرتبه مورد استناد قرار گرفتند.
وی افزود: حدود ۱۷ درصد این مقالات و با همکاری تیمهای بین المللی انجام شد که آمار به نسبت مطلوبی است حدود ۱۰ درصد از مقالات هم در مجلات پر استناد چاپ شد که نشان از پیشرفت ما در تولیدات علمی دارد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از مهمترین نهادهای پزشکی حال حاضر کشور است، گفت: بعد از انقلاب اسلامی تعداد پزشکان عمومی ۷ برابر و پزشکان تخصصی حدود ۷۰ برابر شد، اکنون حدود ۶۶ دانشکده برای تدریس علوم پزشکی داریم. تعداد مراکز تدریس در زمینه phd حدود ۲۶ برابر شده است و حدود ۹۰ مراکز غیردولتی آموزش پزشکی داریم.
محمد باقر لاریجانی با اشاره به اینکه اکنون ۲۶۰ هزار دانشجو در رشتههای پزشکی در کشور وجود دارد، افزود: توسعه سلامت نه تنها در کشور ما بلکه در همه جهان نیازمند آموزش و تأمین نیروهای سلامت است نباید فقط به دنبال تربیت نیروهای متخصص باشیم، بلکه تربیت معلم و گزینش درست نیز اهمیتی ویژه دارد.
عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: آینده و پیشرفت علم در کشور وابسته به فرزندان و کودکان است و باید به فکر تعلیم آنها باشیم؛ اقدامات زیادی از طرف دانشگاه در این زمینه انجام شده است.
وی افزود: اعضای هیأت علمی دانشگاهها باید در کنار جوانان حضور داشته باشند و آنها را برای رشد و ترقی همراهی و همه رو به جلو حرکت کنند.
کریمی گفت: وضعیت به کارگیری ظرفیتها در دانشگاه ما به نسبت مطلوب است، زیرا اغلب دانشجو بلافاصله پس از دانش آموختگی وارد بازار کار میشود و این به معنای تولید علم تولید ثروت و تولید امنیت و سلامت برای کشور است، پس باید تمام تسهیلات مورد نیاز برای آنها را فراهم کنیم تا این روند بهتر از قبل پیشروی کند.