به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، محمدمهدی سیار که در سرایش سرودهای آلبوم «ما غروب نمیکنیم» با تولید کنندگان این اثر همکاری داشته است با اشاره به اهمیت ژانر سرود در کشور، اظهار داشت: میلاد عرفانپور در مدیریت مرکز موسیقی حوزه هنری تلاش دارد تا به شکل جدیتر به ژانر سرود که یکی از مهمترین زبانهای موسیقایی کشور بهویژه در زمان انقلاب اسلامی بوده است، بپردازد.
وی افزود: شاهد تلاشهای شبانهروزی ایشان و دوستانشان در مرکز موسیقی حوزه هنری برای راهاندازی این جریان و تولید آلبوم «ما غروب نمیکنیم» بودهام. البته عباس محمدی، مدیریت پیشین مرکز موسیقی حوزه هنری، در این زمینه تلاشهایی را آغاز کرده و کلید آلبوم و سرودهایی با موضوعات اجتماعی را زده بود.
این شاعر، ترانهسرا و مدرس دانشگاه پرداختن حوزه هنری به عنوان پایگاه هنرهای مردمی و انقلابی به این هنر مردمی یعنی سرود را قابل تقدیر دانست و خاطرنشان کرد: من نیز در کنار هنرمندان تلاش کردم اگر کمکی از دستم برمیآید دریغ نکنم.
سیار همچنین گفت: سرودهای ابتدای انقلاب اسلامی به دلیل اینکه در احساس حضور جمعی و حرکت پرشور تاریخی و تمدنی خلق شد، رنگ و بو و شور و حال دیگری دارد و برای آنکه دوباره به آن فضا دست پیدا کنیم نیاز به مجاهدت و تلاش بیشتری داریم. بزرگانی که با آن جریان همراه بودهاند چه در حوزه آهنگسازی و چه اجرا، افراد بزرگ و تکرارنشدنی هستند و کار را آنها به حدی از کمال در برخی سرودها رساندهاند که میبینید برخی سرودها را نمیتوان از انقلاب اسلامی حذف کرد.
وی ادامه داد: نخستین چیزهایی که از انقلاب اسلامی به ذهنمان میآید، سرودها و نغمههایی بود که شاعران بزرگ و هنرمندان عرصه موسیقی در آن دوران خلق کردهاند. انقلاب جهتگیری و محتوای فرهنگی و هنری بسیار جدی داشت و برای آنکه آن محتوا با حرکت امروز مردم همراه شود باید بیشتر تلاش کنیم.
این شاعر، ترانهسرا با بیان اینکه خیلی از بزرگان موسیقی امروز که خوانندگان خوشنام و آهنگسازان خوبی هستند در دهه 60 با فعالیتهای دانشآموزی در گروههای سرود آشنا شدهاند، عنوان کرد: سرود محمل خوبی برای استعدادیابی و کار جمعی برای دانشآموزان است. همیشه افسوس میخورم که کارهای جمعی در مدارس ما کمرنگ و کمرونق شده و امیدوارم آلبوم «ما غروب نمیکنیم» بتواند فضای فعالیتهای جمعی در مدارس را احیا کند.
علاقهمندان برای تهیه آلبوم موسیقی «ما غروب نمیکنیم» به صورت نسخه اصلی میتوانند به مراکز معتبر فروش محصولات فرهنگی و هنری و همچنین سایتهای beeptunes.com، ritmo.ir، navaak.com مراجعه کنند.
اجرای تئاتر «ارتفاعات اللهاکبر» در حاشیه نمایشگاه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
تئاتر ارتفاعات الله اکبر در حاشیه نمایشگاه ملی دستاوردهای ۴۰ سال انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اجرا شد.
این تئاتر قصهای از یک خانواده را روایت میکند که سه تن از فرزندانش در عملیات مرصاد، کرکوک و بهمن شیر شهید شده و در حیاط خانه خود دفن شده اند.
در قسمتی دیگر از این تئاتر بعد از سالها میخواهند اتوبانی وسط این خانه بکشند که این ماجراهایی را رقم می زند.
این کار به گارگردانی و نویسندگی پژمان شاهوروی و بازیگری کورش معین و وهاب ناصریمنش در ۱۵ دقیقه ساخته شده است.
اجرای ۱۸ گروه در جشنواره تئاتر موزهای
دبیر اجرایی اولین جشنواره تئاتر محیطی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: اولین جشنواره تئاتر موزهای از امروز (سیزدهم بهمن) کار خود را شروع کرد و تا هجدهم ادامه خواهد داشت.
زهرا احمدی دبیر اجرایی اولین جشنواره تئاتر محیطی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: در این جشنواره ۱۸ گروه از ساعت ۹ تا ۱۷ در سالنهای هفتگانه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اجرا خواهند داشت.
احمدی افزود: حضور و دیدن تئاترها برای مخاطبان رایگان است.