پایش گوشت مصرفی در واحدهای عرضه و رستورانهای تاکستان
دامپزشکی تاکستان، گوشت و مرغ مصرفی در رستورانها و واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی را پایش میکند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمدرضا آذربایجانی گفت: با توجه به افزایش قیمت گوشت و احتمال بروز تخلفات و
تقبلات، این اداره پایش بار میکروبی، نحوه نگهداری، رعایت تاریخ انقضاء و نوع گوشت را در واحدهای عرضه، رستورانها و غذاخوریها آغاز کرده است.
آذربایجانی افزود: در این پایش ۳ اکیپ کارشناسی و مجهز به امکانات ویژه از گوشتهای مشکوک به فساد، نمونه برداری میکنند.
وی اضافه کرد: در پایشهای قبلی این اداره ۳واحد متخلف شناسایی و به مجازات حبس، جریمه نقدی و پلمب محکوم شدند.