پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر از فعالیت ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی و ۳۰هسته پژوهش فناوری هیات علمی در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، عبدالمجید مصلح بیان کرد: نظام آموزش عالی در استان بوشهر پس از انقلاب و در اواخر دهه ۶۰ شکل گرفت و تا پیش از آن هیچ موسسهای در قالب آموزش عالی در این استان وجود نداشت.
وی با بیان اینکه دانشگاه خلیجفارس در سال ۷۱ با دو رشته تحصیلی شروع به کار کرده و کاملا محصول انقلاب است افزود: اکنون حدود ۸ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه خلیج فارس خاطرنشان کرد: این واحد دانشگاهی اکنون دارای ۸ دانشکده و ۲۵۳هیات علمی است و از ابتدای تاسیس تاکنون توانسته به جایگاه مطلوبی در نظام آموزش عالی کشور دست یابد.
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه دارای ۹۱رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است تصریح کرد: عمده تمرکز رشتهای دانشگاه خلیجفارس بر روی حوزههای مزیتی استان همچون حوزههای دریایی، کسب و کار و تجارت، انرژی، گاز و پتروشیمی، مهندسی و حوزههای زیستی دریا است.
مصلح با بیان اینکه دانشگاه خلیج فارس در زمینههای علمی پیشرفت خوبی داشته و مرکز رشد واحدهای فناور آن فعال است افزود: این دانشگاه دارای ۱۲شرکت دانش بنیان، ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی و ۳۰ هسته پژوهش فناوری هیات علمی است.
وی یادآور شد: دانشگاه خلیج فارس بوشهر در جشنوارهها و المپیادهای علمی که در سالهای اخیر برگزار شده موفقیت خوبی کسب کرده و دارای رتبههای برتر ملی و جهانی است.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر خاطرنشان کرد: حدود دو سال است که برنامه تبادل دانشجو در دانشگاه خلیج فارس اجرا میشود و دانشگاه ما برنامه مشترک دانشجویی با دانشگاههای گرجستان و اتریش را در دستور کار قرار داده است.
وی ادامه داد: اکنون بالغ بر ۶۰دانشجوی بین المللی از کشورهای گرجستان، افغانستان و عراق در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.
مصلح اشتغال بهکار فارغالتحصیلان دانشگاه خلیج فارس را خوب ارزیابی کرد و یادآور شد: بر اساس تحقیقات وزارت علوم ضریب اشتغالزایی فارغ التحصیلان این دانشگاه ۵۸درصد بوده که نشان دهنده شاخص مطلوب اشتغالزایی این واحد دانشگاهی در بین دانشگاههای کشور است.
وی با اشاره به برنامههای آینده این دانشگاه گفت: قرار است مجتمع فناوری با هدف ایجاد کارآفرینی برای دانشجویان و شرکتهایی که به صورت زایشی در دانشگاه شکل میگیرند ایجاد شود و در پی آن برای دانشجویان اشتغالزایی صورت گیرد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس ادامه داد: به همین منظور مجتمع فناورانه به مساحت 3هزار متر به زودی در این دانشگاه به بهرهبرداری میرسد و علاوه بر آن در تلاشیم پژوهشکده خلیجفارس را به پژوهشگاه تبدیل کنیم.
وی تصریح کرد: تجاری سازی پژوهش و تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین و بینالمللی سازی از جمله اهداف اصلی تیم مدیریتی این دانشگاه است.