به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در نشست هم اندیشی و هماهنگی برنامه های ستاد دهه فجر که با حضور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران روابط عمومی هلدینگ ها و شرکت های تابعه صندوق برگزار شد، گفت: در جوامع پیشرفته امروز به دلیل پیشرفت های شگرف دانش پزشکی و افزایش بهداشت عمومی روند رشد جمعیت افراد سالمند در حال افزایش تصاعدی است و همین امر سبب شده تا میانگین امید به زندگی در انسان ها بیشتر و بیشتر شود.
وی افزود: آثار عمده این روند افزایشی در نسبت جمعیت، قطعاً پیامدهای اقتصادی و اجتماعی و حتی سیاسی را در بر دارد که اثر خود را در توسعه، امنیت، بهبود کیفیت زندگی، سلامت، نشاط اجتماعی، باهم بودگی اجتماعی و ... خواهد گذاشت.
تقی زاده با تاکید بر اینکه «باهم بودگی اجتماعی»، وحدت یا همدلی یا مشارکت مردم، یکی از مسائلی است که همه کشورها به دنبال تقویت و ترویج آن هستند، گفت: کشورها براساس افزایش یا کاهش میزان همدلی و مشارکت جامعه می توانند چرخ های توسعه کشور را به گردش درآورده و زندگی و حیات اجتماعی را در میان جامعه حفظ کنند.
وی انقلاب اسلامی مردم ایران در سال 57 را نمونه بارز «با هم بودگی در بین مردم» دانست و افزود: نگاهی به وقایع تاریخی آن دوران به ما یادآور می شود که فرهنگ مهربانی، همدلی، هم زبانی، رفاقت، مشارکت جویی، ارتباطات فعال و چهره به چهره، حمایت گری در کنار آرمان های انقلابی و دینی، می تواند قشرهای مختلف مردم از پیر و جوان و نوجوان و زن و مرد و حتی مسلمان و غیرمسلمان را به گردهم آورد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: امروز وظیفه همه ما این است که مراسم بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی را به بهترین نحو ممکن و البته به شکل نوین و تازهای اجرا کنیم و اتفاقا سخن و تاکید دکتر شریعتمداری نیز در نشست ها و رویدادهای مختلف، گفتگوی موثر ما با شرکای اجتماعی از نوع فعال، رودرو و با خوشرویی و مهربانی است.
تقی زاده با اشاره به اینکه صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان دومین صندوق بیمه اجتماعی کشور از حدود یک میلیون و 400 هزار نفر شریک اجتماعی و فرهیخته بازنشسته برخوردار است، گفت: بنابراین، این صندوق نگاه اول و آخرش «بازنشسته محوری» است. باید تمام دستاوردها و برنامه های پیش رو به گونه ای تبیین شود که منطبق با روح بازنشسته محوری و مشارکت دادن این عزیزان در طرح و برنامه ها باشد.
وی با ابراز امیدواری اینکه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و دهه فجر امسال نقطه آغازی برای اجرای طرح های نوین با هدف همگرایی و همدلی و نزدیک شدن شرکای اجتماعی و مسوولان باشد، گفت: صرفه جویی در هزینه ها، شفاف سازی امور، گفتگوی فعال و موثر با شرکای اجتماعی، رساندن صدای مردم به سطوح بالای مدیریت کشور و اعتماد سازی و پرهیز از دروغ و آمارهای غیرواقعی باید در دستور کار برنامه های بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشد.