نگرش ترديدآميز مردم افغانستان به مذاکرات با طالبان
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی؛ مردم افغانستان به مذاکرات با طالبان با دیده شک و تردید می نگرند.
فرستاده آمریکا به افغانستان به کابل رفته است تا مقامات دولت افغانستان را در جریان آخرین تحولات مربوط به مذاکرات برای پایان دادن به هفده سال جنگ در این کشور قرار دهد. قطر میزبان شش روز مذاکرات بین آمریکا و نمایندگان طالبان افغانستان بود. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا اعلام کرده است کشورش در پیگیری موضوع صلح در افغانستان و خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان جدی است.
افغان ها علاقه زیادی به شنیدن اخبار مربوط به مذاکرات بین آمریکا و طالبان دارند اما مقامات دولت افغانستان راضی نیستند زیرا به مذاکرات اخیر در پایتخت قطر دعوت نشدند. افغان ها امیدوارند که مذاکرات در دوحه کمک کننده باشد و به جنگ پایان دهد. با این حال, برخی از آنها در این رابطه تردید دارند.
زلمای خلیل زاد فرستاده آمریکا در کابل حضور دارد که اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان را در جریان آخرین تحولات در مذاکرات با نمایندگان طالبان قرار دهد. او در دیدار خود با رئیس جمهور افغانستان اعلام کرد پیشرفت های قابل توجهی صورت گرفته است. در این حال طالبان بسیار محتاط عمل می کند و اعلام کرده است مذاکرات تا رفع موانع ادامه پیدا خواهد کرد. آنها خواهان اعلام زمانی برای خروج نیروهای خارجی از افغانستان شده اند.
وی افزود: طالبان مادامی که نیروهای آمریکایی در افغانستان حضور دارند هر گونه پیش شرط در مذاکرات و همينطور هر گونه مذاکره مستقیم با دولت افغانستان را رد کرده اند.