پخش زنده
امروز: -
بیش از پنج هزار و ۶۰۰تن گوشت قرمز در استان اصفهان تولید و روانه بازار شده است.
به گزارش خبرگزای صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از پنج هزار و 600تن گوشت قرمز در این استان تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از چهار درصد رشد داشته است.
احمدرضا اسماعیلی با بیان اینکه حدود 25درصد گوشت تولید شده این استان با همت عشایر است افزود:همچنین در تولید این فرآورده امسال بیش از هزار و 300واحد دامداری فعالیت داشتند.
وی به کمبود گوشت قرمز مورد نیاز بازار نیز اشاره کرد و گفت:قاچاق دام از این استان مهم ترین علت کاهش توزیع گوشت نسبت به تقاضا در بازار بوده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به واردات بیش از 200هزار راس گوسفند تا اواخر امسال به منظور تنظیم بازار در شب عید نیز اشاره و ادامه داد: بخشی از این دام ها به استان اصفهان وارد می شود.