پخش زنده
امروز: -
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مرکزی: بیش از 80 درصد پرونده های ارجاعی به مددکاران اجتماعی کلانتریها منجر به مصالحه می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ با تبيين اقدامات موثر پليس معاونت اجتماعي در راستاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي از مصالحه 80 درصدي پرونده هاي ارجاع شده به مراكز مشاوره و مددكاري پليس استان خبر داد.
خلجي با اشاره به اقدامات موثر پليس در راستاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، گفت: در جوامع امروزي تنها با اقدامات انتظامي و قضائي هرگز نمي توان با معضلات و کج رفتاري هاي اجتماعي که اعتقادات جامعه را هدف قرار داده اند مقابله كرد.
وی ادامه داد: در بحث پيشگيري اجتماعي پليس همواره بر آن است تا در ابتدا جامعه هدف را مشخص كرده و سپس با اقدامات فرهنگي و اطلاع رساني و با همکاري خود مردم محيطي عاري از بزه و آسيب را براي آنان فراهم كند كه در اين رابطه همواره اقدامات هدفمند آموزشي، علمي و راونشناسي مشاوران و مددكاران اجتماعي پليس داراي اهميت محوري مي باشد.
این مقام انتظامی افزود: مشاوران و مددکاری اجتماعی پلیس با به کارگیری توان علمی و تخصصی خود همواره سعی در تنظیم روابط و مناسبتهای اجتماعی میان افراد و گروههای مرتبط در سطح جامعه دارند و پليس توانسته است با بهره گيري هدفمند از ظرفيت هاي مشاوره اي، از وقوع بسیاری از انحرافات و معضلات اجتماعی پيشگيري كند.
خلجي تاكيد كرد: برگزاری سلسله کارگاههای آموزشی مهارت زندگی و رفتاری ویژه زوجها و جلسات مشاوره گروهی و همچنین کلاسهای آموزشی در سطح مدارس و مساجد از اقدامات مؤثر در این حوزه است که به همت مشاوران و مددكاران اجتماعي پليس در سطح استان دنبال مي شود.
وی به پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره نیروی انتظامی استان اشاره و بيان كرد: بیش از 80 درصد پرونده های ارجاعی به مددکاران اجتماعی کلانتریها منجر به مصالحه می شود که البته این پروندهها اغلب در زمينه مشكلات واختلافات خانوادگی است كه با مصالحه طرفين از چرخه انتظامی و قضائی خارج می شود.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مرکزی گفت: توجه به حاشیه نشینی و لزوم برنامه ریزی آموزشی در این مناطق از اقدامات مهم پليس استان در پیشگیری از جرائم در سطح استان به شمار میرود.
خلجی با تاكيد بر ضرورت داشتن يك راهبرد و برنامه ریزی مدون و اصولی در زمينه مقابله با آسیب های اجتماعی و کاهش پیامدهای ناگوار آن در بسترجامعه خاطرنشان كرد: رسیدن به يك جامعه آرماني و مطلوب مستلزم داشتن انسان های سالم است و در این مسیر لازم است تا تمامي افراد جامعه با فراگيري آموزش هاي مرتبط با مهارت هاي زندگي، با مسئوليت هاي فردي و اجتماعي خود در جامعه بيش از پيش آشنا شوند.