پخش زنده
امروز: -
نشریه آمریکایی پولیتیکو: الیوت آبرامز، از نومحافظه کاران برجسته واشنگتن دی سی، به عنوان نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ونزوئلا معرفی شده است
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ این نشریه در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی نوشت: الیوت آبرامز، از شخصیت های نومحافظه کار جنجالی که در رسوایی ایران-کنترا نیز درگیر بود، به عنوان نماینده ویژه دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در امور ونزوئلا معرفی شده است.
انتصاب آبرامز، که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز جمعه آن را اعلام کرد، رویدادی شگفتی آور است -- دونالد ترامپ در سال 2017 پس از آنکه متوجه شد آبرامز از وی انتقاد کرده است جلوي انتصاب او به عنوان معاون وزیر امور خارجه را گرفت.
آبرامز اکنون یکی از چند نماینده ویژه ای خواهد بود که برای پرداختن به امور سخت و حساس در دولت آمریکا به خدمت گرفته شده اند. او این نقش را در برهه ای پرتلاطم در روابط آمریکا-ونزوئلا عهده دار می شود. اوایل این هفته، ترامپ اعلام کرد دیگر مشروعیت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، را به رسمیت نمی شناسد و آمریکا، خوان گوایدو رهبر مخالفان را "رئیس جمهور موقت" ونزوئلا می داند. اما مادورو از کناره گیری از قدرت خودداری می کند و اعلام کرده است ونزوئلا مناسبات دیپلماتیک خود را با آمریکا قطع می کند.
آبرامز در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران گفت: "این بحران در ونزوئلا عمیق و سخت و خطرناک است و من برای پرداختن به آن سخت در انتظارم."
اليوت آبرامز که در دولت های رونالد ریگان و جرج دبلیو بوش، روسای جمهور اسبق آمریکا، خدمت کرده است، در محافل سیاست خارجی آمریکا شخصیتی شناخته شده و تا حدودی جنجالی است. او اغلب دیدگاههایی تند و ستیزه جویانه از خود منعکس کرده و به شدت طرفدار اسرائیل است، اما در عین حال درباره لزوم حمایت از حقوق بشر در سرتاسر جهان نیز سخنرانی ها و نوشته های مفصل و بلیغی داشته است.
آبرامز از معدود افرادی است که به عنوان یکی از منتقدان ترامپ در کارزار انتخاباتی سال 2016 اجازه یافته است به دولت جمهوریخواهان ملحق شود. یکی دیگر از آنها، جیمز جفری، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور سوریه، است. آبرامز در سال های اخیر در اندیشکده شورای روابط خارجی فعالیت می کرد.