پیامد ادامه بی ثباتی های ناشی از برگزیت؛
کوچ شرکت ها از انگلیس
این روزها پیوسته در رسانه ها ی انگلیس خبر از خروج شرکت ها، تعدیل نیرو و مسدود شدن دفاتر مرکزی شرکت ها شنیده می شود
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ ابهامات و ادامه بی ثباتی های ناشی از برگزیت همراه با کشمکش های احزاب عمده انگلیس بر سر چگونگی خروج این کشور از اتحادیه اروپا و مفاد توافقنامه این جدایی، کوچ شرکت ها را از انگلیس تشدید کرده است.
این روزها پیوسته در رسانه ها ی انگلیس خبر از خروج شرکت ها، تعدیل نیرو و مسدود شدن دفاتر مرکزی شرکت ها شنیده می شود. پس از شرکت بزرگ تولید لوازم خانگی دایسون با 12 هزار نیرو در جهان که اعلام کرد دفتر مرکزی خود را از انگلیس به سنگاپور می برد، نمایندگی سونی در اروپا نیز اعلام کرد از لندن به امستردام خواهد رفت.
پارسال؛ دولت ژاپن اعلام کرد بیش از هزار شرکت از جمله تویوتا، هوندا و نیسان و دیگر شرکت های بزرگ ژاپنی با حدود 140 هزار نیرو در انگلیس به علت نگرانی های ناشی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به کوچ از انگلیس می اندیشند.
در این حال؛ هیچ نشانه ای از کوتاه آمدن رهبران دو حزب عمده انگلیس یعنی حزب کارگر و حزب حاکم محافظه کار از مواضع خصمانه خود نسبت به رویکردهای یکدیگر بر سر اجرای برگزیت دیده نمی شود.
پارلمان انگلیس همچنان ملتهب است و رهبران احزاب عمده، دیگری را به مسئول بن بست ایجاد شده در روند برگزیت می داند. در میان این کشمکش ها و کوچ شرکت ها؛ نگرانی های مقامات پلیسی درباره تشدید حملات نژادپرستانه و ناشی از نفرت و همچنین عملیات تروریستی هم افزایش یافته است.
بیش از سی ماه از همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا می گذرد، همه پرسی که نزدیک 52 درصد رای دهندگاه به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند و اختلاف کم هواداران و مخالفان خروج از همان زمان، جامعه انگلیس را دو پاره کرد، از خیابان تا پارلمان این وضع نمایان شد. اکنون با گذشت هر ماه اختلافات و پیامدهای منفی سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی این خروج برای انگلیس آشکارتر و مشکلات این کشور بیشتر نمایان می شود.
اظهارات:
لیندزی جرمن .... سیاستمدار انگلیس
ترزا می .... نخست وزیر انگلیس
جرمی کوربین .... رهبر حزب کارگر انگلیس