استاندار اردبیل از تشدید کیفیت بر روند تولید آرد و نان در استان خبر داد و گفت: کیفیت نان اردبیل مطلوب تر می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، استاندار اردبیل در جلسه شورای آرد و نان استان با بیان اینکه کیفیت تولید نان با توجه به داشتن گندم مرغوب در استان چندان مطلوب نیست تصریح کرد: باید برای تولید آرد از بهترین گندم های تولیدی استان استفاده شود و چرخه تولید آرد در کارخانجات توسط بازرسان ویژه ای از سوی شرکت غله ، فرمانداری ها و همچنین ناظران افتخاری رصد شود. اکبر بهنامجو گفت: کیفیت نان پخت شده در نانوایی های آزاد پز استان نیز در سطح مناسبی نیست و این موضوع باید مدیریت شود. استاندار اردبیل با تاکید بر نظارت بر روند تولید آرد در کارخانجات افزود: بازرسانی که در داخل کارخانه های آرد سازی مسئول هستند باید جانب امانت داری را رعایت کنند و گزارش مناسبی از روند تولید آرد به غله و فرمانداری ها ارائه دهند. بهنام جو اظهار داشت : در صورت تولید آرد مناسب از گندم های با کیفیتی که در شمال و جنوب استان کشت می شود ، نان پخت شده نیز با کیفیت خواهد شد. وی ادامه داد : بر اساس بررسی های انجام گرفته ، وزن و چونه نان های تولید شده در استان قابل قبول نیست و باید با نظارت های بیشتر ، بهبود کیفیت نان تولیدی برای مردم ملموس تر شود. استاندار اردبیل قبل از شروع جلسه شورای آرد و نان به صورت سرزده از چند نانوایی و کارخانجات آرد سازی در سطح شهر اردبیل بازدید کرد. 12 کارخانه آرد سازی و 776 واحد نانوایی در سطح استان فعالیت می کند.