پخش زنده
امروز: -
از ابتدای امسال 25 هزار تن گوشت مرغ در شهرستان سبزوار تولید شد که 80 درصد تولید با ارسال به دیگر استان ها، در خارج از سبزوار مصرف می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: در این مدت 12 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه ریزی در 360 واحد مرغداری سبزوار تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی انجام شده است.
ولی الله جغتایی افزود: با این میزان جوجه ریزی، 25 هزار تن گوشت سفید تولید شد که چهار هزار تن آن مصرف شهرستان بود و مازادش به دیگر شهرستان های خراسان رضوی و استان های کشور صادر شد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: سالانه با 16 میلیون جوجه ریزی در مرغداری های این شهرستان، 28 هزار تن گوشت سفید تولید می شود که با توجه به نیاز پنج تنی سبزوار، بقیه آن صادر می شود.
وی همچنین افزود : با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، همه مراحل پرورشی اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت می شود.
جغتایی زمان هر دوره جوجه ریزی را 60 تا 70 روز ذکر و بیان کرد: در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعدی صادر می شود.
360 واحد مرغداری در شهرستان سبزوار فعال است.