پخش زنده
امروز: -
۱۰۰تن زردک از مزارع آران و بیدگل برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: سطح زیر کاشت زردک در آران و بیدگل بیش از 5هکتار است که به صورت پراکنده در زمین های زراعی مرکز شهرستان کشت می شود.
حسین فتاحی، زمان برداشت این محصول را از نیمه دوم آذر تا اوایل بهمن بیان کرد و افزود: با توجه به ویژگی های خاص تقویتی این محصول، بیش از نیمی از آن به دیگر شهرهای کشور ارسال می شود.
رییس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر آران و بیدگل نیز از برگزاری جشنواره برداشت این محصول به صورت سراسری در آران و بیدگل خبر داد.
علی اکبر قندانی گفت: برگزاری جشنواره زردک با هدف شناسایی بیشتر این محصول با ارزش در فصل زمستان و آثار تقویتی آن سال آینده در دستور کار قرار گرفته است.
مصرف زردک موجب از بین رفتن میکروب های مضر در دهان می شود و احتمال بروز پوسیدگی دندان را کاهش می دهد.
کاربرد موثر زردک خام یا رنده شده برای بهبود زخم ها، بریدگی ها و التهابات، دارا پودن خواص قلیایی و تصفیه کننده خون از دیگر فواید این محصول است.