پخش زنده
امروز: -
یک بهله گونه شاه بوف پس از مراقبت های درمانی در پارک ملی کرخه شهرستان شوش رها سازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رییس پارک ملی کرخه شوش گفت : این جغد که از ناحیه ساق پا آسیب دیده بود ، پس از درمان توسط همیاران محیط زیست در پارک ملی کرخه ، رهاسازی شد .
محمد الوندی با بیان اینکه جغدها گونه های بسیار ارزشمندی در طبیعت هستند که رشد بی رویه جوندگان را کنترل می کنند، افزود: شاه بوف (Eagle Owl) بزرگترین جغد ایران و خاورمیانه بوده و در شب ها فعال است و اندازه آن بین 59 تا 73 سانتیمتر و طول 2 سر بال های آن بین 138 تا 170 سانتیمتر است.
وی ادامه داد: پرندگان شکاری و گونه های حیات وحش به محض مشاهده و یافته شدن توسط مردم باید به نزدیک ترین اداره محیط زیست تحویل داده شوند ، چرا که رژیم غذایی هر کدام فرق می کند و امکان مراقبت درست آنها تا پیش از شناسایی دقیق گونه فراهم نیست.
رییس پارک ملی کرخه شوش تصریح کرد : حفظ بال و پرهای این پرنده بسیار اهمیت دارد و اگر مانند کبوترهای خانگی پرهای بال این پرندگان کشیده یا با قیچی کوتاه شود امکان دارد هیچوقت بهبود نیابند و امکان رهاسازی پیدا نکنند.
وی بیان کرد: این گونه جانوری حتما باید در شب رهاسازی شوند ، چرا که در روز ممکن است توسط پرندگان شکاری مانند عقاب ها و یا روباه شکار شوند.
منطقه حفاظت شده کرخه حدود 14 هزار هکتار است که هفت هزار و 500 هکتار آن را پارک ملی شامل می شود.
پوشش گیاهی این پارک ملی گز، پده، کنار، توت خودرو، بید، کنارک و دیگر درختان است.
منطقه حفاظت شده کرخه در شمال خوزستان محل زیست گونه های مختلف جانوری از جمله گوزن زرد ایرانی است.