پخش زنده
امروز: -
2 هزار و 700 تن قارچ خوراکی امسال در استان مرکزی تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: این میزان تولید به دلیل افزایش در واحد سطح نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش دارد.
پارسال 2 هزار و 400 تن قارچ در استان مرکزی تولید شد.
زارعی افزود: 57 واحد تولید قارچ دکمه ای خوراکی شامل پنج واحد صنعتی و 52 واحد نیمه صنعتی در تفرش، آشتیان، اراک، فراهان و خنداب فعالیت دارند.
تولید قارچ دکمه ای در استان مرکزی برای 120 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی به همراه داشته است.
او گفت: این محصول علاوه بر تامین نیاز استان مرکزی به سایر استانها و حتی عراق نیز صادر می شود.
تولید قارچ خوراکی به دلیل نیاز کم به آب و بهره وری بالا در واحد سطح از برنامه های اولویت دار سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی است و در این راستا مجوز فعالیت کارگاه های تولید این محصول در بازه زمانی کوتاه صادر و تسهیلات ارزان قیمت به متقاضیان پرداخت می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: اجازه ساخت و ساز و تغییر کاربری شغلی در راستای حمایت از تولیدصنعتی قارچ خوراکی صادر می شودو 60 درصد اعتبار مورد نیاز ایجاد این واحدها به صورت تسهیلات ارزان قیمت در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
استان مرکزی با 90 هزار بهره بردار جزء 10 استان برتر کشور در بخش کشاورزی است.