به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، رییس کل دادگستری استان در دیدار مردمی مسئولان قضایی استان با مردم شریف
قزوین در مسجد بلاغی گفت: اگر بتوانیم مفهوم واقعی عدالت را به درستی و دقیق در جامعه اجرا کنیم بدون شک جامعه را به سمت تعالی و سعادت سوق داده ایم.
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی افزود: ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) فرصت مغتنمی است تا سیره، رفتار، مودت و محبت دخت نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) را مورد بررسی قرار دهیم، زیرا توجه به شیوه زندگی این بانو بهترین الگو برای تعالی و استحکام بنیان خانواده است.
او دینداری و ولایتمداری، قناعت، اخلاق پسندیده، گشاده رویی با اعضای خانواده و توجه به عفاف و حجاب را نمونهای از خصلتهای ارزشمند زندگانی حضرت زهرا (س) عنوان کرد و بیان داشت: این بانو الگوی نمونه زنان تاریخ بشریت است و زنان جامعه باید صفات، رفتار و کردار این بانو را سرمشق زندگی خود قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین قدرتی خاطرنشان کرد: عدالت اجتماعی همیشه مورد تاکید ائمه اطهار (ع) بوده است و یک امر الهی دانسته اند و حضرت فاطمه (س) بر این نکته تأکید میکنند که خداوند عدالت را در میان انسانها قرار داده و آنان را موظف به عمل بر طبق آن کرد تا قلبها با یکدیگر و پیوند یابد.
مقام ارشد قضایی استان تاکید کرد: عدالت برای ایجاد وحدت و همدلی است و اگر عدالت در جامعه به درستی اجرا نشود و تضییع حقوق عمومی احساس شود موجب نارضایتی در میان مردم خواهد شد و مفهوم عدالت نباید تنها در کلام ما مسئولان باشد بلکه باید عادلانه رفتار کنیم و عدالت در عملکرد ما نمایان باشد.
رییس کل دادگستری استان خاطرنشان کرد: امروز برخی از سوءمدیریتها موجب سختی زندگی مردم شده و مسئولان باید بیش از گذشته به فکر اجرای عدالت در جامعه باشند.
حجت الاسلام والمسلمین قدرتی کمرنگ شدن مسئولیت اجتماعی را موجب بروز زشتیها در جامعه دانست و گفت: تشکیل ۲۶۰ هزار پرونده، حدود ۴ هزار زندانی در استان، بیش از ۴۰ درصد زندانی مواد مخدر، وقوع ۴ هزار طلاق، خیانت ها، بی وفاییها و نقض عهدها زیبنده یک جامعه اسلامی متکی به ارزشهای دین مبین اسلام و معصومین (ع) نیست.
رییس شورای مسئولان قضایی استان افزود: امروز یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی ناآگاهی مردم است که موجب شده در بسیاری از مراودات اجتماعی خود متضرر شوند حال آنکه میتوان با آموزشهای ساده و اولیه حقوقی مردم را از حقوق ابتدایی خود در روابط اجتماعی آگاه ساخت.