پخش زنده
امروز: -
معاون رئیس جمهور گفت: شرکتهای دانش بنیان در سال ۹۶ توانستند ۶۰ هزار میلیارد تومان محصول به فروش برسانند.
سورنا ستاری در فرودگاه بوشهر درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: امیدواریم امسال ارزش محصولات شرکتهای دانش بنیان چندین برابر پارسال شود.
وی ادامه داد: به زودی تعداد شرکتهای دانش بنیان در کشور به چهار هزار شرکت میرسد و این یکی از دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور دستاوردهای علمی کشور در ۴۰ سال گذشته را فراوان خواند و تصریح کرد: اکنون جمهوری اسلامی ایران رتبه نخست علمی را در منطقه دارد.
ستاری همچنین استان بوشهر را یکی از استانهای مهم کشور عنوان کرد که با داشتن صنایع نفت گاز شیلات و گردشگری در اقتصاد کشور نقش مهمی دارد.
وی بیان کرد: با این وجود زیرساختهای علمی و دانشگاهی این استان جوان است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد که در سفرش به بوشهر تصمیمات خوبی برای توسعه شرکتهای دانش بنیان، مراکز نوآوری، پارکهای علم و فناوری و دانشگاهها گرفته شود.
تلاش برای گسترش صادرات محصولات فناورانه
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: یکی از برنامههای مهم ما تلاش برای افزایش صادرات محصولات فناورانه و دانش بنیان به کشورهای مختلف به ویژه آسیای جنوب شرقی است.
سورنا ستاری در جمع خبرنگاران افزود: افزون بر کشورهای جنوب شرق آسیا، به تازگی به دنبال ایجاد بازارهایی در کشورهای همسایه هستیم مانند عراق، افغانستان و آذربایجان، بازار آینده ما نیز سوریه است، هر چند که کارهایی را هم در آفریقا شروع کردهایم تا محصولات فناورانه کشورمان در این قاره نیز عرضه شود.
وی بیان کرد: حضور در اروپا دشواریهای خود را دارد و هزینه بر و زمان بر است، اما اکنون دو یا سه شرکت بیوتک کشورمان درحال ثبت دارو در اروپا هستند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: برای گسترش فعالیت شرکتهای دانش بنیان علاوه بر پرداخت تسهیلات، استانداردها را به آنها آموزش میدهیم و در این زمینه نیز گاه تا ۵۰ درصد هزینه دریافت استانداردها را میپردازیم.
ستاری بازارسازی را نیازمند نوآوری شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و گفت: این شرکتها باید با استفاده از فناوری، کاهش هزینهها و خلاقیت مشتریان خود را پیدا کنند که معمولا هم همین طور است و فقط شرکتهایی که محصولات خاص تولید میکنند برای یافتن مشتری مشکل دارند که در این زمینه تلاش میکنیم موانع از پیش پای آنها برداشته شود.
وی همچنین با ابراز خرسندی از رویکردهای فناورانه دانشگاه خلیج فارس بوشهر، بیان کرد: تغییر در جهت گیری فعالیتهای دانشگاه محسوس است و میبینیم که دانشگاه درخدمت استان قرار گرفته و این تغییر دیدگاه باعث ایجاد اشتغال و تولید محصولاتی با توجه به نیاز استان شده است.
افتتاح آزمایشگاه سم شناسی در بزرگترین مجتمع آزمایشگاهی جنوب کشور
آزمایشگاه سم شناسی در بزرگترین مجتمع آزمایشگاهی جنوب کشور با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در منطقه ویژه اقتصادی شماره دو بوشهر به بهرهبرداری رسید.
این آزمایشگاه ۴۰۰ مترمربع زیربنا دارد و در یک شرکت دانش بنیان فعالیت میکند.
در این آزمایشگاه ۱۵۷ نمونه سم محصولات غذایی و کشاورزی بررسی میشود
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور که صبح امروز برای سفری یک روزه وارد بوشهر شده است، پیش از افتتاح این آزمایشگاه از یکی از شرکتهای دانش بنیان بوشهر که در زمینه تولید نرم افزار فعالیت میکند، بازدید کرد.
بازدید از مرکز تحقیقات پزشکی هستهای بوشهر
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روند فعالیت مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر را بررسی کرد.
رئیس این مرکز در این بازدید گفت: برای تشخیص و درمان سرطانهای مختلف به دو دستگاه تصویربرداری و تولیدکننده داروهای رادیو اکتیو نیاز داریم که دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرده نیمی از هزینهاش را میدهد اما برای تامین نیم دیگر به حمایت نیاز داریم.
دکتر مجید اسدی افزود: پارسال بیش از ۲۰۰ بیمار که دچار سرطان تیروئید بودند در این مرکز درمان شدند.
درمان بیماران باسرطان تیروئید مقاوم به ید رادیواکتیو، درمان سرطانهای تمایزیافته تیروئید با یُد رادیواکتیو، درمان با MIBG برای بعضی از تومورهای کودکان، درمان سرطانهای پیشرفته غددی-عصبی، درمان سرطان پیشرفته پروستات، درمان روماتیسم پیشرفته مفاصل، درمان بیماری پرکاری تیروئید با مواد رادیواکتیو و درمان سرطان متاستازی استخوان با مواد رادیواکتیو ازجمله مواردی است که تاکنون در این مرکز با موفقیت انجامگرفته است.
بازدید از محصولات فناور پارک علم و فناوری خلیج فارس
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از محصولات واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر بازدید کرد.
پهپاد سم پاش، محصولی نانو به نام گرافن، دستگاه الکتروتراپی کرانیال برای کاهش اضطراب، دستگاه اسکیمر پلاسمای سرد برای بازیافت آبهای نامتعارف و تصفیه پساب شهری و صنعتی از جمله محصولاتی بود که این واحدها به نمایش گذاشته بودند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صبح امروز به بوشهر آمده است و بازدید از مرکز بین المللی توسعه نرم افزار خلیج فارس، بازدید از ایستگاه فناوریهای آبزیان دریایی، بازدید از شرکتهای مستقر در ساختمان پارک علم و فناوری بوشهر با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شدهاند، بازدید از اورژانس هستهای بوشهر که در دست ساخت است، بازدید از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر و شرکت در جلسه شورای اداری استان از جمله برنامههای او در سفرش به بوشهر است.