به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار حسین اشتری در بیست و یکمین گردهمایی معاونین اجتماعی استانها و پلیسهای تخصصی نیروی انتظامی که با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد ، در جمع خبرنگاران درباره تجهیز مامور کلانتریها به لباس دوربیندار، گفت: منابع خرید این تجهیزات تاکنون تامین نشده است و باید اعتبارات را دولت بدهد.
فرمانده ناجا درباره روند اجرای طرح دوربین البسه پلیس بیان کرد: با تزریق اعتبارات از سوی دولت این روند ادامه خواهد داشت و با تخصیص منابع، البسه پلیس دوربین دار می شود؛ البته این روند در حال اجراست و در بخش های مختلف، البسه پلیس به دوربین مجهز شده است.
فرمانده نیروی انتظامی درباره افزایش حقوق کارکنان ناجا هم گفت: خبرهای خوبی در راه است.
وی ادامه داد در حدود 700 کلانتری مراکز مشاوره دایر است که از 400 هزار پرونده که به طور میانگین در سال به آنها ارجاع میشود بیش از 70 درصد آن
به صلح و سازش منجر میشود.
فرمانده نیروی انتظامی یکی از اقدامات خوب در سطح کلانتریها را همین مراکز مشاوره دانست و گفت : سال آینده نیز اکثر کلانتریها را به مراکز مشاوره و دوایر مددکاری تجهیز می کنیم که مورد استقبال مردم، خانوادهها و دستگاه قضایی قرار گرفته است.
عالیترین مقام انتظامی کشور به اقدامات پلیس در چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران پرداخت و اعلام کرد: پلیس در خدمت مردم و درصدد است طبق 4 دهه گذشته بتواند به مردم خدمتگزاری کند؛ ما مطمئن هستیم راهپیمایی امسال با شکوهتر از 39 سال پیش و در امنیت و ثبات کامل برگزار میشود.
لزوم حضور پلیس در فضای مجازی
فرمانده ناجا : در ۷۰۰ مراکز مشاوره و مددکاری بیش از ۷۰ درصد از شکایات ختم به صلح شده است.
سردار حسین اشتری با اشاره به اینکه معاونت اجتماعی یکی از معاونتهای اصلی در نیروی انتظامی محسوب میشود، اظهار داشت: این معاونت نقش محوری در نیروی انتظامی بشمار دارد و پل ارتباطی با مردم است.
وی ادامه داد: هر میزان که معاونت اجتماعی وظایف خود را به خوبی انجام دهد، اقدامات پیشگیرانه اثربخشتر خواهد بود و آن را در سطح جامعه احساس خواهیم کرد. خوشبختانه در 2 دهه گذشته معاونت اجتماعی به توفیقات خوبی دست یافته و توانسته است وظایف محوله خود را به خوبی انجام دهد.
سردار اشتری گفت: یکی از نیازمندیهای اصلی ما این است که پلیس در فضای مجازی، حضوری مستمر و با برنامه داشته باشد تا از این طریق از وقوع جرائم پیشگیری کند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از وظایف پلیس آموزش همگانی به مردم است و تاکنون در مراکز پلیس ۳۰ هزار برنامه برگزار شده است و سال آینده نیز قصد داریم ۳۶ هزار برنامه را در مراکز پلیس در سطح کشور برگزار خواهیم کرد.
سردار اشتری با اشاره به راه اندازی مراکز مشاوره گفت: خوشبختانه در ۷۰۰ مراکز مشاوره و مددکاری بیش از ۷۰ درصد از شکایات ختم به مصالحه شده است.
ارجاع ۴۰۰هزار پرونده به کلانتریها
فرمانده ناجا از وجود مرکز مشاوره در سطح ۷۰۰ کلانتری خبر داد و گفت: در سال ۴۰۰ هزار پرونده به کلانتری ها ارجاع داده می شود.
سردار حسین اشتری با اشاره به مراکز مشاوره حاضر در کلانتریها اظهار داشت: حدود ۷۰۰ کلانتری مرکز مشاوره راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: در مراکز مشاوره و مددکاری از همیاران پلیس و پلیس افتخاری استفاده میشود و طبق برنامهها در سال ۹۸ در اکثر کلانتری به مراکز مشاوره و مددکاری راهاندازی خواهد شد.
فرمانده ناجا در خصوص ساخت فیلمهایی با فرهنگ گفت: بودجه ما در رابطه با ساخت فیلم یک بودجه محدود است و صداوسیما باید به ما کمک کند تا بتوانیم چنین کارهایی انجام دهیم.
سردار اشتری ادامه داد: باید بتوانیم آسیبشناسیهایی را که داریم به فیلم تبدیل کنیم تا اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم.
وی در پایان در خصوص امنیت راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: ما مطمین هستیم که امسال با شکوهتر از ۳۹ سال گذشته جشن انقلاب برگزار خواهد شد و امنیتی بالا خواهیم داشت