تاکید رئیس شورای زکات استان بر ارائه گزارش فصلی زکات
رئیس شورای زکات استان قزوین از دست اندرکاران زکات خواست، هر فصل گزارش دقیقی از میزان جمعآوری زکات و محل هزینه آن ارائه کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، نماینده، ولی فقیه در استان در جلسه شورای زکات گفت: تبلیغ فریضه دینی زکات در ترویج
![تاکید رئیس شورای زکات استان بر ارائه گزارش فصلی زکات تاکید رئیس شورای زکات استان بر ارائه گزارش فصلی زکات](/files/fa/news/1397/10/25/3064194_931.jpg)
هر چه بیشتر آن مؤثر است، مشروط بر اینکه مبلغان زکات، از معارف دینی آن آگاهی کامل داشته باشند تا بتوانند مردم را بیشتر آگاه کنند.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی با بیان اینکه مبلغان باید مسائل اخروی درباره «مال» را برای مردم شرح دهند، افزود: اگر مردم مسائل فقهی و شرعی درباره خمس و زکات را بدانند در ادای این فرایض، اثرگذارتر است.
امام جمعه قزوین بر شناسایی و استفاده از فرصتهای تبلیغی تأکید کرد و گفت: ائمه جمعه و جماعات، و روحانیون مستقر در روستاها فرصت خوبی برای تبلیغ زکات دارند که باید از آن استفاده کنند.
او تصریح کرد: باید از فرصت صدا و سیما، فضای مجازی و اصحاب رسانه در امر تبلیغ معارف دینی از جمله زکات استفاده و نتایج و برکات آن در زندگی اجتماعی به مردم اطلاعرسانی شود.