پخش زنده
امروز: -
شهردار کرمان از کودکان گل فروش افغانستانی که با بدرفتاری یکی از کارکنان شرکت های پیمانکاری شهرداری کرمان مواجه شده بودند دلجویی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سید مهران عالم زاده که ساعتی پس از انتشار ویدئوی بدرفتاری با این کودکان ، دستور رسیدگی فوری به موضوع و اخراج فرد متخلف را صادر کرد ، شنبه شب کودکان و خانواده های انها را به شهرداری کرمان دعوت کرد.
آقای عالم زاده بعد از جویا شدن حال کودکان افغانستانی و کسب اطلاع از وضع زندگی خانوادگی و تحصیلی آنها دستور داد به وضع آنها تا حد ممکن رسیدگی شود.
وی همچنین با ابراز برائت از رفتار زشت یکی از کارکنان شرکت های پیمانکاری شهرداری کرمان گفت: هیچ کس در هیچ موقعیت شغلی و تحت هیچ بهانه ای حق ندارد کرامت انسانها را نادیده بگیرد با آنها بدرفتاری کند و حقوق آنها را نقض کند .
شهردار کرمان همچنین تاکید کرد باید تلاش شود همه کودکان مهاجر افغانستانی ، مثل همسالان ایرانی خود از فرصت آموزشی و رشد مناسب بهره مند باشند و این در گرو همکاری همه نهادهای اجرایی و دستگاه های حمایتی در ایران و تعامل و همیاری دولت ها و مجامع جهانی است .
روز شنبه ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن فردی به دو کودک گل فروش افغانستانی که ظاهرا به علت گلفروشی در خیابان توقیف شده بودند با تحکم دستور می داد گل های نرگس را که برای فروش آورده بودند بخورند این ویدئو باعث جریحه دار شدن احساسات مخاطبان شد.
بعد از آنکه مشخص شد این ویدئو مربوط به شهر کرمان و حوزه شهرداری است ، شهردار کرمان دستور رسیدگی فوری به موضوع و برخورد با فرد متخلف را که از کارکنان یک شرکت پیمانکاری بود صادر کرد. اقای عالم زاده همچنین در مصاحبه ای تلویزیونی از این دو کودک و خانواده های آنها و نیز از همه مردم ایران و همه کسانی که به واسطه این ویدئو تکدر خاطر یافته اند عذرخواهی کرد.