اردوغان: مي دانستيم مذاکره با آمریکاییها به نتیجه نمي رسد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور ترکیه میگوید: انتظار نداشتیم مذاکرات با آمریکاییها درباره شرق فرات به نتیجه برسد.
روزنامه ترکیه چاپ استانبول به نقل از منابع آگاه نوشت: رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در نشست اخیر شورای مرکزی حزب حاکم عدالت و توسعه درباره خودداری از دیدار با مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: افرادی که به ترکیه آمده بودند مخاطب ما نبودند به این علت ما دیدار با آنان را به ابراهیم کالین (سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه) واگذار کردیم.
وی درباره مذاکرات مقامات ترکیه با هیئت آمریکایی که به ریاست جان بولتون به آنکارا سفر کرده بود، گفت: در واقع ما چنین انتظاری نیز نداشتیم که این مذاکرات به نتیجهای برسد.
رئیس جمهور ترکیه با تاکید بر اینکه موضع کشورش درباره شرق فرات تغییر نکرده است، گفت: ما اجازه ایجاد دالان تروریسم را در این منطقه نخواهیم داد.