عوارض تعطیلی دولت آمریکا برکنترل کیفیت و سلامت مواد غذایی
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت تعطیلی دولت آمریکا موجب کاهش یا توقف کنترل کیفیت و سلامت بسیاری از مواد غذایی شده است.
در این گزارش به قلم شیلا کاپلان آمده است: دکتر اسکات گاتلیب کمیسر اداره غذا و داروی آمریکا -اف دی ای- روز چهارشنبه اعلام کرد این اداره روند نظارت منظم بر مواد غذایی دریایی،میوه ها و سبزیجات و شمار زیادی از دیگر مواد غذایی در معرض خطر آلودگی بالا را به سبب تعطیلی دولت فدرال متوقف کرده است.
بازرسان اف دی ای به طور عادی فرایند در حدود صد و شصت کارخانه تولید مواد غذایی داخلی و پردازش مواد غذایی را هر هفته کنترل می کنند. حدود یک سوم از آنها در معرض خطر ایجاد بیماری های ناشی از مواد غذایی آلوده قرار دارند. بر اساس گزارش مرکز پیشگیری و کنترل بیماری، بیماری های ناشی از مواد غذایی در آمریکا هر ساله حدود صدو بیست و هشت هزار نفر را روانه بیمارستان می کند و سه هزار نفر را نیز می کشد.
روند پردازش مرغ و گوشت همچنان تحت نظارت کارکنان اداره کشاورزی انجام می شود اما آنها پولی دریافت نمی کنند. اف دی ای بر حدود هشتاد درصد از فرایند تولید مواد غذایی در آمریکا و همچنین واردات مواد غذایی نظارت می کند.
دکتر گاتلیب در یک سری از توئیت ها اعلام کرد در حال برداشتن گام هایی برای احیای نظارت های مرتبط امنیت غذایی و همچنین تحت پوشش قرار دادن مکان های در معرض خطر بالاست . این در حالی است که تعطیلی دولت همچنان ادامه دارد. او گفت امیدوار است بتواند حدود صد و پنجاه بازرس را که طی دوره تعطیلی دولت به مرخصی فرستاده شده اند تا هفته آینده به سر کار بازگرداند.
او خاطرنشان کرد همچنان در تلاش است راهی برای این کار پیدا کنتد. او گفت: "این ها افرادی هستند که اکنون در مرخصی به سر می برند و می توانند بیمه بیکاری بگیرند یا این که یک شغل دوم برای خود پیدا کنند. اگر ما آنها را بر سر کار حاضر کنیم و به آنها بگوییم باید کار خود را ادامه دهید آنها نمی توانند بیمه بیکاری بگیرند. من باید اطمینان حاصل کنم که سبب ایجاد دشواری هایی برای آنها نمی شوم."