پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی: مدیران از بازیهای سیاسی که به جامعه لطمه میزند به طور جدی پرهیز کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اراک؛ هفتمین جلسه شورای اداری سال جاری استان مرکزی در اراک تشکیل شد.
آیت الله دری در این جلسه و در جمع مدیران و شورای اداری استان گفت: باید مدیران در شرایط اکنون کشور تلاش مضاعف داشته باشند و کوتاه نگر نباشند و از روزمرگی و تصمیمات زودگذر پرهیز کنند.
وی با برشمردن دستاورد های انقلاب، نظام و نقش امام و رهبری در هدایت جامعه اسلامی گفت: مدیران کشور باید برای توسعه و تحول همهجانبه ضمن تلاش مضاعف، نگاه کاملا تخصصی، راهگشا و تصمیم گیری بلندمدت داشته باشند. شرایط امروز کشور نمی تواند فقط کارهای روزمره را پذیرا باشد.
امام جمعه اراک ضمن انتقاد از عملکرد برخی در شورای اسلامی شهر اراک، تصریح کرد: حرمتها در هر شرایط باید حفظ شود، ما امانت دار خون شهدا و انقلاب هستیم، تاکید می کنم شورای اسلامی اراک دست از سیاسی بازی بردارد و ما نیز اگر موضوعی را مطرح میکنیم، بر اساس تجربه و دلسوزی می گوییم.
آیت الله دری نجف آبادی در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری وضع تحریم ها گفت: با برنامه ریزی حکیمانه، جلوگیری از اسراف و هزینه های اضافی، افزایش بهره وری، مدیریت شایسته سالار، احساس مسئولیت و آینده نگری می توان در برابر تحریم ها و مشکلات اقتصادی دشمنان ایستاد و همانند گذشته از این گذرگاه به سلامت عبور کرد.
استاندار مرکزی هم پس از بیان وضعیت بودجه استانی، از وضعیت اختصاص بودجه استان انتقاد کرد و گفت: از نمایندگان استان درخواست می کنیم که این موضوع را پیگیری کنند چرا که اختصاص 7درصد اعتبارات استانی بسیار ناچیز است و این صلاح استان نیست.
آقازاده سپس به همدلی مدیران استان اشاره کرد و افزود: با تلاش صورت گرفته از پاییز96 تا پاییز97 به میزان یک و نیم درصد کاهش نرخ بیکاری در استان را داشته ایم.
وی از مسئولان و به ویژه شورای اسلامی اراک خواست تا در معرفی و انتخاب شهردار دقت و از جناح بازی سیاسی پرهیز کنند.
کریمی-مقدسی و حسینی از نمایندگان استان مرکزی نیز در شورای اداری استان وضعیت بودجه کشور در سال98 را مورد بحث و بررسی قرار دادند و از مدیران استانی خواستند تا در گرفتن بودجه از وزارت خانه متبوع تلاش کنند.
نمایندگان یادآور شدند: مردم از مشکلات و تحریم هراسی ندارند و آنچه مورد نارضایتی مردم می شود ناکارآمدی، سوءمدیریت و تبعیض ها است که مردم را نگران و ناراضی کرده است.
80درصد بودجه ملی است و تنها کمتر از 20درصد در اختیار استان ها است و می طلبد که با تلاش و چانه زنی مسئولان استانی سهم مطلوبی از اعتبارات ملی جذب شود.