پخش زنده
امروز: -
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، نیروهای وابسته به عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن را به کارشکنی در اجرای توافقنامه الحدیده متهم کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، نیروهای وابسته به عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن را به کارشکنی در اجرای توافقنامه الحدیده متهم کرد.
سلیم المغلس گفت، در دیدار با مارتین گریفیتس فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن، درباره مانع تراشی طرف مقابل در اجرای توافقنامه الحدیده گفتگو کردیم. ما بر بررسی پرونده مسایلی از گفتگوهای سوئد که هنوز نهایی نشده است، پیش از رفتن به دور بعدی مذاکرات، تاکید کردیم.
المغلس افزود: ما درباره همه پرونده هایی که از گفتگوهای سوئد نهایی نشده است، با فرستاده سازمان ملل گفتگو و تاکید کردیم باید همه آنها پیش از رفتن به دور بعدی مذاکرات عملی شود. ما همچنین مانع تراشی طرف مقابل در برابر اجرای توافقنامه الحدیده را بررسی کردیم.
وی خاطر نشان کرد: فرستاده سازمان ملل تاکید کرد نقش کمیته هماهنگی در حوزه اجرایی و نه برای مذاکره است.