رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور
اشتغال به کار حدود ۸۰ درصد دانشجویان فنی و حرفهای
حدود ۸۰ درصد دانشجویان فنی و حرفهای کشور پس از فارغ تحصیلی وارد بازار کار میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در یاسوج گفت: دانشگاه فنی و حرفهای یکی از بزرگترین دانشگاههای کشوربا ۱۷۳ دانشکده و آموزشکده و بیش از ۲۰۰ هزار دانشجوی درحال فعالیت هستند.صالحی عمرانی با اشاره به اینکه برنامههای خوبی برای تجهیز کارگاهها و رفا دانشجویان داریم افزود:هم اکنون بودجه این دانشگاه ۸۵۰ میلیارد ریال است که برای تحقق برنامهها به ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است وهم اکنون رایزنی برای تخصیص بودجه بیشتردر مجلس ادامه دارد.
وی گفت: در حال حاضر دانشگاه فنی و حرفهای تنها دانشگاه کشور است که مجوز توسعه رشته و فضای آموزشی را دارد، زیرا این دانشگاه یک مرجع تقاضا محور و کارآفرین بوده و آموزشهای مهارتی یکی از آموزشهایی است که با صنعت، کشاورزی، خدمات و اشتغال و تولید رابطه تنگاتنگ دارد.
صالحی عمرانی با اشاره به اینکه کهگیلویه وبویراحمد دارای دو دانشکده ویژه پسران و دختران با فضای بسیار مطلوب است ادامه داد: دانشکدههای استان کمبود تجهیرات دارند که با تخصیص منابع مالی،کمک استاندارکارگاههای فنی وآزمایشگاهی ونیروی انسانی آن تجهیز میشود.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه هم اینک بیش از ۹۰۰ کادر آموزشی در مجموعه دانشکدههای فنی و حرفهای کشور فعالیت میکنند، افزود: امسال کمیتهای برای بررسی صلاحیت اساتید مشغول در این آموزشکدهها تشکیل شده است.
رحیم امینزاده رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان هم با بیان اینکه امسال آموزشکدههای فنی وحرفهای دختران و پسران تجمیع و باعنوان دانشگاه فنی حرفهای استان ارتقاء یافته است گفت: هم اکنون ۲ هزار دانشجو در ۱۳ رشته فنی درحال تحصیل هستند.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشورصبح امروز از کارگاه ها، آزمایشگاهها و سایتهای رایانهای آموزشکدههای فنی و حرفهای پسران و دختران شهریاسوج بازدید کرد و در جریان امکانات و تجهیزات این مراکز قرار گرفت.