به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، سردار محمدرضا نقدی گفت:در حالت طبیعی اگر آن ها 600 هزار کشته داده اند ما باید بیش از 1 میلیون شهید تقدیم می کردیم اما در مجموع دوران دفاع مقدس تنها 190 هزار شهید دادیم؛ حالا مدیریت کدام سوی میدان در جنگ ضعیف بوده است؟!
سردار محمدرضا نقدی اظهار داشت: قضاوت نهایی و دقیق در خصوص مدیریت جنگ را امام خمینی(ره) داشتند که در پیامی خطاب به بسیجیان فرمودند "شما با مدیریت صحیح در جنگ تحمیلی نشان دادید که می شود اسلام را در جهان حاکم کرد".
وی ادامه داد: کشوری با دستان خالی و بدون حتی یک حامی بین المللی به مقابله با تمام قدرت های دنیا رفت . اصلا آمار تجهیزات و ادوات ما با طرف مقابل قابل قیاس نبود و بر همین اساس من معتقد هستم که مدیریت زمان جنگ به اصطلاح از آب ، کره گرفتن بود.
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران تصریح کرد: در زمان جنگ یک سری افراد ترسویی بودند و از جبهه فرار می کردند ، همانها خواستند کار خود را توجیه کنند و این دست حرفها را بیان کردند که اصلا درست نیست و هیچ بنای علمی ندارند.
وی خاطرنشان کرد: میزان مهماتی که رژیم بعث در جنگ داشت به طوری بود که سرباز عراقی باید خسته می شد تا آتش توپخانه را متوقف می کرد در حالی که توپخانه ما روزانه سهمیه ای در حدود 5 گلوله داشت و مهماتی در اختیار ما نبود، بنابراین ارتش عراق در برابر ما برتری آتش داشت.
سردار نقدی گفت: عراقی ها متهم نبودند به اینکه از امواج غیر انسانی استفاده می کنند و همواره جمهوری اسلامی بود که متهم به غیر علمی جنگیدن و استفاده از امواج غیر انسانی می شد. طبیعتا در یک معادله ساده تلفات ما باید نسبت به طرف مقابل بیشتر می بود. در ضمن در هشت سال جنگ تحمیلی، هفت سالش را ما در نقش آفندی بودیم . زمانی که یک نیرو بخواهد آفند بکند، در منطقه باز و در تیررس قرار می گیرد و این نیز دلیل دیگری بر بالا بودن تلفات ما باید باشد اما
چنین نبود.
وی به میزان تلفات دشمن در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: بر اساس آمارهای منتشر شده در سایت های خبری، کشته شدگان رژیم بعث عراق در جنگ چیزی در حدود یک میلیون نفر است اما در صحبتی که با سردار باقرزاده داشتم، ایشان گفتند که رؤسای ارتش عراق آمار داده اند که در حدود 600 هزار نفر کشته در جنگ داده اند، یعنی تعداد شهدای ما یک سوم تلفات دشمن در جنگ بوده است، این در حالی است که آتش دشمن چند برابر ما بوده و از برتری تجهیزات و پشتیبانی و لجستیک قوی تری بهره مند بوده است و ضمنا علمی و حساب شده علیه ما هجوم می آوردند.
وی به ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: در دنیا اتفاقاتی که در جبهه ها می افتاد، بی نظیر است ، تا زمانی که فرمانده لشکر ما وارد آن محوری که قرار بود عملیات شود، نمی شد، اجازه آغاز عملیات صادر نمی شد. فرمانده معمولا یک شب قبل از عملیات می رفت و صحنه را می دید و از سلامت عملیات مطمئن می شد و بعد اجازه کار را می داد.