پخش زنده
امروز: -
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در همایش ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی گفت: محصولات کشاورزی گواهی شده به زودی دارای برند می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در همایش ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی در مرکز آموزش تعاون شهید حنایی نژاد سازمان تعاون روستایی استان با اشاره به روش های تولید استاندارد و گواهی شده محصولات کشاورزی گفت: داشتن برند برای معرفی محصولات کشاورزی مطابق با استانداردهای داخلی و جهانی و مصرف کنندگان این تولیدات مهم و ضروری است .
سعید سعادت با بیان اینکه در این زمینه ضروری است کشاورز کالاهای بادوام را بتواند نگهداری و به مرور وارد بازار کند افزود: به همین منظور سامانه سرگانیک راه اندازی شده و بهره برداران قبل از شروع تولید محصول باید در این سامانه ثبت نام کنند و با تایید بخش کشاورزی و نظارت های سازمان های بازرسی تولید را آغاز می کنند.
وی افزود: کشاورزانی که محصولات شان را به روش محصول گواهی شده تولید کنند 20 درصد تخفیف بیمه می گیرند و محصولات خود را در میادین میوه و تره بار در غرفه های مشخص به مردم عرضه می کنند.
مدیر تعاون روستایی استان هم با بیان اینکه محصولات خوب پیاز و سیب زمینی به روش GAP تولید و وارد بازار شده افزود: در مجموع از 30 هکتار پیاز و 12 هکتار سیب زمینی کشت شده به روش GAP ، دو هزار و 500 تن پیاز و 500 تن سیب زمینی تولید و عرضه شده است.
سلیمان میرزایی افزود: برای عرضه محصولات گواهی شده به دنبال برند سازی هستیم که به زودی این محصولات در هولدینگ هایی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.