پخش زنده
امروز: -
در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، تمامی خدمات شیمی درمانی و رادیوتراپی در مراکز دانشگاهی به طور رایگان به بیماران ارائه می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسوول برنامه سرطان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این دانشگاه به عنوان قطب شمال شرق کشور نقش مهمی در ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به سرطان دارد، گفت: این خدمات در بیمارستان های امید، دکتر شیخ، شهید هاشمی نژاد، امام رضا(ع) و قائم(عج) به بیماران ارائه می شود.
دکتر محمد علی دنکوب اظهار کرد: در کلینیک تخصصی زکریا بخش شیمی درمانی و در دو بیمارستان امید و امام رضا(ع) نیز بخش رادیوتراپی فعال است.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بخش دولتی، در بیمارستان رضوی و مرکز رادیوتراپی انکولوژی رضا نیز بخش شیمی درمانی و رادیوتراپی فعال و به بیماران خدمات درمانی ارائه می شود.
این مسوول با بیان اینکه در مراکز و بیمارستان های دولتی ۹۵ تخت شیمی درمانی فعال و به طور متوسط به ۱۴۰ بیمار خدمات شیمی درمانی ارائه می شود، اظهار کرد: در شش ماهه نخست امسال ۲۶ هزار و ۵۰۰ بیمار خدمات شیمی درمانی را در مراکز درمانی زیر پوشش دریافت کرده اند.
مسوول برنامه سرطان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعال بودن ۱۵۴ تخت بستری ویژه بیماران سرطانی در مراکز زیر پوشش دانشگاه اظهار کرد: در نیمه نخست امسال شش هزار و ۷۷۹ بیمار در بخش های انکولوژی مراکز درمانی بستری و تحت درمان قرار گرفته اند.
دکتر دنکوب استاندارد سازی و توسعه مراکز شیمی درمانی سرپایی بخش دولتی، توسعه مراکز پیشگیری و تشخیص زودرس سرطان، توسعه مراکز سرطان تیپ دو، ایجاد مراکز مراقبت های حمایتی و تسکینی سرطان و ایجاد سامانه کشوری سیمای سرطان را از جمله اقداماتی برشمرد که در راستای برنامه تحول نظام سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه در حال اجراست.
وی گفت: میانگین میزان شیوع انواع بیماری های سرطان در خراسان رضوی ۱۵۷ نفر در صد هزار نفر مرد و ۱۳۷ نفر در صد هزار نفر زن است که این میزان در سطح جهانی ۲۰۵ نفر بین مردان و ۱۶۵ نفر بین زنان است و بیشترین فراوانی سرطان در بین زنان سرطان سینه و در بین مردان سرطان معده است.