پخش زنده
امروز: -
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از افزایش 2 هزار تنی تولید گوشت مرغ امسال در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ حمید رضا اخوان گفت: 45 هزار و 500 تن گوشت مرغ سالجاری در استان تولید شدکه این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از 2 هزار تن افزایش دارد..
او افزود: مشکلی در زمینه تولید گوشت مرغ در استان مرکزی وجود ندارد و افزایش قیمت نهاده ها، زمان بارگیری خوراک طیور و تامین 65 درصد نیاز مرغداران شامل تهیه دارو، واکسن و جوجه ریزی با قیمت ارز آزاد و غیر دولتی از جمله مهمترین عوامل افزایش قیمت تمام شده این ماده پروتئینی در استان است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ظرفیت اسمی مرغداری های استان در چهار دوره پرورش حدود 45 میلیون قطعه عنوان کرد که اکنون تنها ماهانه 2 میلیون و 100 قطعه جوجه ریزی در این واحدها انجام می شود.
اخوان افزود: جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان مرکزی با وجود مشکل های اقتصادی و تامین نهاده در 9 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است.
595 مرغداری دارای پروانه بهره برداری در استان مرکزی وجود دارد که 89 واحد غیر فعال، 190 واحد فعال و بقیه نیمه فعال هستند.
65 هزار تن گوشت مرغ سال گذشته در استان مرکزی تولید شد که 65 درصد آن در استان مصرف و بقیه به سایر استان های تهران، قزوین، سمنان و خوزستان ارسال شد.
استان مرکزی با تولید این میزان گوشت مرغ رتبه یازدهم را در تولید این محصول به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
استان مرکزی با تولید 54 هزار تن گوشت سفید، 53 هزار تن گوشت قرمز، 320 هزار تن شیر و تولید41 هزار تن تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.