پخش زنده
امروز: -
دختر بچه مشهور یمنی که در حمله هوایی اوت سال 2017 عربستان به صنعا همه اعضای خانواده اش را از دست داد به نمادی غم انگیز از جنگ یمن تبدیل شده است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما دختر بچه مشهور یمنی که در حمله هوایی اوت سال 2017 عربستان به صنعا همه اعضای خانواده اش را از دست داد به نمادی غم انگیز از جنگ یمن تبدیل شده است.
به گزارش بخش تصویری خبرگزاری فرانسه از صنعا، بثینه منصور الریمی تنها بازمانده خانواده ای در صنعا است که اعضای آن در حمله هوایی اوت سال 2017 کشته شدند. حال این دختربچه هشت ساله به صورتی غم انگیز به نماد جنگ یمن و همچنین به یک ابزار تبلیغاتی سیاسی طرفهای درگیر جنگ یمن تبدیل شده است.
زندگی بثینه از زمان حمله هوایی ائتلاف عربستان که خانواده او را در صنعا از بین برد و از دولت فراری یمن حمایت می کند ، زیر و رو شده است.
به گفته عفو بین الملل در این حمله که با بمبی آمریکایی صورت گرفت، در مجموع 16 نفر کشته شدند و از خانه و خانواده این دختر بچه در یکی از محلات صنعا، چیزی برجا نماند.
پس از این حمله عکسی از بثنیه با چهره ای متورم که تلاش می کند با انگشتانش چشمهایش را باز کند، انتشار یافت و در جهان مشهور شد. وی پس از این حمله در شرایطی مبهم به ریاض برده شد تا تحت مداوا قرار گیرد.
او به تازگی به صنعا بازگشته است و می گوید می خواهد به مدرسه برود و پزشک شود.
انتشار این عکس بثنیه به محکومیت عربستان در هدف قرار دادن غیر نظامیان منجر شد. این اقدام آنها منجر به واکنش نهادهای بین المللی و سازمانهای غیر دولتی و محکومیت این حملات از سوی آنها شد تا آنجا که ائتلاف عربستان اعتراف کرد اشتباه کرده است.
بثینه و عموی او علی که قیم قانونی اوست می گویند در این حمله پدر و مادر، چهار خواهر و تنها برادر و یک عموی دیگر او کشته شدند.
یک ماه بعد رسانه های سعودی عکسی از این دختر بچه منتشر کردند که نشان می داد او در ریاض معالجه می شود.
چگونگی ورود او به پایتخت عربستان از طریق شهر بندری عدن هنوز در هاله ای از ابهام است.
حوثی ها (انصار الله) می گویند ائتلاف عربستان این دختر بچه و عمویش علی را ربود و به عدن که تحت کنترل دولت فراری یمن است، برد و از آنجا به ریاض انتقال داد.
المسیره هم با ابراز خوشحالی از بازگشت این دختر بچه اعلام کرد وی از «چنگال سعودیها» رهایی یافته و ماجرای او ، نقاب را در برابر چشمان بشریت از چهره دشمن انداخت.
علی الریمی ، عموی بثینه گفت:« او وقتی چیزهایی می بیند که خاطرات پدر و مادر و برادر و خواهرانش را به یادش می آورند، یا وقتی که ترانه هایی را که پدرش عادت داشت گوش کند، می شنود غمگین می شود و گریه می کند».
علی الریمی همچنین گفت:« وقتی خانه آنها ویران شد از خدا خواستم دوباره برادرم را ببینم. حال به لطف او بثینه هنوز در بین ماست و به خواست خدا من پدر خوبی برای او خواهم شد و فرزندانم هم خواهر و برادرهای خوبی برای او خواهند شد. ان شاالله».
بثینه هم گفت:« می خواهم مدرسه بروم و با خواهرم درس بخوانم، می خواهم موفق شوم. می خواهم دکتر شوم».
وی افزود:« پیام من به مردم جهان این است که امیدوارم جنگ متوقف شود و ما در صلح زندگی کنیم امیدوارم بچه ها در یمن در صلح زندگی کنند».