به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی؛ خبرنگار نیویورک تایمز در گفتگو با شبکه الجزیره انگلیسی تصریح کرد: تحقیقات خبرنگاران نیویورک تایمز نشان داد قتل زن جوان فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در آن سوی مرز غزه، عمدی بوده است، زیرا این زنِ بهیار هیچ خطری برای تک تیراندازان اسرائیلی ایجاد نکرده بود.
ارتش اسرائیل (رژیم صهیونیستی) در خلال چندین ماه تظاهرات فلسطینیان در مجاورت حصار مرزی غزه، بیش از 200 فلسطینی را کشته (به شهادت رسانده) است. هزاران تنِ دیگر از فلسطینیان در تظاهرات هفتگی (پس از نمازهای جمعه) زخمی شده اند. اخیراً روزنامه نیویورک تایمز (چاپ آمریکا) نتایج تحقیقات خود را منتشر کرده که در آن نظامیان اسرائیلی را به این علت که از گلوله های واقعی برای هدف قرار دادن تظاهرکنندگان (فلسطینی) استفاده می کنند، محکوم کرده است.
تحقیقات نیویورک تایمز و گزارش آن، بر مرگ یک زن بهیار فلسطینی، به نام رزان اشرف النجار، که با شلیک گلوله تک تیراندازان اسرائیلی کشته (شهید) شد، متمرکز شده است. وی که در تظاهرات ماه ژوئن در حال امدادرسانی به زخمی های فلسطینی بود، ناگهان هدف گلولهِ نظامیان اسرائیلی قرار گرفت.
خبرنگاران نیویورک تایمز، پس از تحلیل و بررسی بیش از یک هزار عکس و تصاویر ویدیویی، به این نتیجه رسیده اند که قتل رزان اشرف النجار عمدی بوده است، زیرا وی هیچ تهدید امنیتی برای نظامیان اسرائیلی در بر نداشت. این خانم جوان بهیار فلسطینی در زمانی که هدف گلوله تک تیراندازان اسرائیلی قرار گرفت، بیش از صد متر با حصار مرزی فاصله داشت. ارتش اسرائیل اعلام کرده است که در حال تحقیق درباره مرگ این زن فلسطینی است.
دیوید هالبفینگر رئیس دفتر بیت المقدس نیویورک تایمز و یکی از خبرنگاران این روزنامه است که تصاویر یاد شده را بررسی کرده و در انتشار گزارش محکوم کننده نیویورک تایمز (علیه نظامیان صهیونیست) دخیل بوده است. مجری الجزیره انگلیسی افزود: دیوید هالبفینگر برای شبکه ما تشریح کرد که چرا تیم خبرنگاران تحقیقی اش تصمیم گرفتند درباره مرگ رزان اشرف النجار بررسی کنند.
هالبفینگر گفت: انجام گرفتن این تحقیقات، به ویژه در خصوص پرونده قتل یک بهیار بسیار حائز اهمیت بود. البته حتی کشتن یک غیرنظامی، آن هم به عمد، براساس قوانین بین المللی ممنوع است، ولی بهیاران و پرستاران و سایر کارکنان پزشکی حالت محافظت شده ی ویژه ای دارند (که نباید به هیچ وجه به آن ها شلیک شود). وی یک زن جوان و یک بهیار بود که برای کمک رسانی (به زخمی ها) داوطلب شده بود. به تدریج وی معروف شده بود (که در این اعتراضات برای کمک رسانی همواره حضور می یابد). وقتی این زن جوان کشته شد، ما احساس کردیم باید بدانیم دقیقاً در خصوص این واقعه، چه اتفاقاتی روی داده است، زیرا هیچکس واقعاً اطلاع دقیقی در این خصوص نداشت. هر یک از دو طرف (فلسطینی و صهیونیستی) ادعاهای قوی (و متناقضی) ارائه می کرد. فلسطینیان می گفتند: وی در حالی به ضرب گلوله تک تیراندازان اسرائیلی به قتل رسید که دستانش را (به علامت تسلیم) بالا برده بود.