پخش زنده
امروز: -
معاون استاندار مازندران : امسال بیش از یک میلیون و 800 هزار تن پرتقال در مازندران تولید شده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران ، حسن خیریانپور در حاشیه ششمین جلسه کمیته ویژه مرکبات در محل موسسه تحقیقات مرکبات کشور در رامسر افزود: امسال در مازندران یک میلیون و 800 هزار تن پرتقال و 700 هزار تن نارنگی تولید شد , که تاکنون 90 درصد نارنگی و 70 درصد پرتقال برداشت شده است.
معاون استاندار با بیان اینکه 1000 تن پرتقال توسط شبکه تعاون روستایی برای بازار شب عید خریداری و انبار شده است , افزود : در صورت تخصیص اعتبار 25 هزار تن دیگر خریداری خواهد شد.
خیریانپور تصریح کرد: امسال در سطح کشور 65 هزار تن پرتقال ، 180 هزار تن نارنگی و 65 هزار تن کیوی صادر شده است که عمده این صادرات مربوط به شمال کشور و استان مازندران می باشد .
معاون استاندار مازندران از مرکبات و کیوی به عنوان دو محصول مهم در مازندران یاد کرد و افزود: برای لحاظ نمودن همه جوانب موضوع مرکبات و اقتصادی کردن این محصول مهم از محل یک درصد اعتبارات پژوهشی استانداری این طرح به مؤسسه تحقیقات مرکبات کشور سفارش داده شد و خوشبختانه ضمن یک پژوهش علمی همه جانبه ، سند خوبی برای بخش مرکبات تدوین که باید به همت دستگاه های اجرایی مرتبط و بخش خصوصی اجرایی و عملیاتی شود.
اعضای این کمیته قبل از جلسه از آخرین اقدامات پژوهشی موسسه تحقیقات مرکبات کشور بازدید کردند و سپس گزارش نهایی طرح پژوهشی مرکبات و کیوی با عنوان آسیب شناسی تولید ، بازاریابی و صادرات ، پهنه بندی ، ارقام ، صنایع تبدیلی با رویکرد ارائه برنامه استراتژیک و عملیاتی مرکبات و کیوی در مازندران را استماع و رونمایی کردند.