پخش زنده
امروز: -
دانشگاه صنعتی امیرکبیر مراسم اعطای جایزه ملی لجستیک و زنجیره تأمین با هدف هدایت واحدهای صنعتی کشور در مسیر تعالی را در مهر سال آینده برگزار میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ جایزه ملی لجستیک و زنجیره تأمین با هدف تشویق و هدایت واحدهای صنعتی و خدماتی کشور در جهت حرکت در مسیر تعالی فعالیتهای لجستیک و زنجیره تأمین، فرهنگسازی و ایجاد درک و آگاهی لازم از اهمیت و ارزش های نهفته در کارآمدی در لجستیک و زنجیره تأمین در بنگاهها و سازمانها، تدوین استانداردها و ارتقای کمی و کیفی طرحهای حوزه لجستیک و زنجیره تامین، قدردانی و تشویق بنگاهها و تدوین شاخصها و استانداردهای لجستیکی جهت پاسخ گویی به الزامات ملی و بین المللی از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مهر سال ۱۳۹۸ برگزار میشود.
این جایزه دارای بخشهای نمایشگاهی، جشنواره استارتاپ، همایش ملی لجستیک و زنجیره تأمین و جایزه ملی لجستیک و زنجیره تأمین میشود.
تندیسهای بلورین، سمین و زرین، تقدیر نامه و گواهینامه سطوح جوایز این جایزه است.
سازمانهایی که به هر یک از سطوح دست یابند میتوانند به مدت ۲ سال از نشان این جایزه در تبلیغات خود استفاده کنند.
در بخش جشنواره استارتاپ این جایزه نیز علاوه بر آنکه ۳ استارتاپ برگزیده انتخاب میشود، امکان معرفی این شرکتهای نوپا برای جذب سرمایه فراهم خواهد شد.
نمایشگاه تخصصی لجستیک و زنجیره تامین در حاشیه مراسم این جایزه برگزار خواهد شد.
در این نمایشگاه از آخرین دستاوردهای لجستیکی نهادها و شرکتهای ملی و بین المللی رونمایی خواهد شد. بررسی و انتخاب شرکتها و نهادهای مذکور توسط کارگروههای مربوط صورت خواهد پذیرفت.
برای برگزیدگان جایزه بستههای حمایتی اعطا میشود.
بر این اساس بسته حمایتی طلایی شامل حمایت ۹۰۰ میلیون ریالی، بسته حمایتی نقرهای شامل حمایت مالی ۶۰۰ میلیون ریالی و بسته حمایتی نقرهای شامل حمایت مالی ۴۰۰ میلیون ریالی میشود.
محل برگزاری این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه صنعتی امیرکبیر خواهد بود.
به منظور توسعه بخش لجستیک این دانشگاه اقدام به برگزاری مقطع کارشناسی ارشد لجستیک و زنجیره تأمین و همچنین راهاندازی آزمایشگاهی در این حوزه کرده است علاوه بر آن پایاننامههای مرتبط در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در خصوص مدلهای تعالی زنجیره تأمین اجرایی شده است.
رئیس دانشگاه امیرکبیر: ضرورت انجام طرحهای ملی توسط دانشگاهها
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نخستین نشست شورای سیاستگذاری جایزه ملی لجستیک گفت: باید دانشگاهها طرحهای ملی را بدست بگیرند که دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اجرای طرحهای عملیاتی به این پروسه ورود پیدا کرده است.
دکتر سیداحمد معتمدی افزود: تا سالهای قبل کمتر دانشگاهی به سمت مسائلی روی میآوردند که جنبه اجرایی دارند.
وی گفت: ما در همه زمینهها به مسائل اجرایی ورود پیدا کرده ایم و سعی کردیم کمی از حوزه علمی فاصله بگیریم در مسیر اجرایی به سمت تکنولوژی حرکت کنیم.
معتمدی افزود: امروزه دانشگاههای معتبر دنیا وظیفه خود را تولید علم نمیدانند بلکه در راستای رفع نیاز کشور انجام وظیفه میکنند تا در اقتصاد کشور نقشی داشته باشند.
وی با بیان اینکه دانشگاهها با صنعت عجین شده اند، گفت: ما هم در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مسیر گام برداشته ایم ودر برنامههای راهبردی دانشگاه هم ارتباط با صنعت را مد نظر قرار داده ایم.
معتمدی افزود: به عنوان مثال اکنون قراردادهایی داریم که با نوع قرار دادهای گذشته تفاوت دارند و رویکرد صنعتی پیدا کرده اند.
وی با بیان اینکه حتی در برخی از طرحها از مشاور خارجی استفاده میکنیم، گفت: دانشگاه میتواند بدین واسطه درامد بیشتری داشته باشد و وابستگی به دولت را کمتر کند.
معتمدی افزود: استادان وقتی درگیر طرحی ملی میشوند به دنبال آن دانشجوهای ما هم درگیر میشوند و خروجی مناسب تری خواهیم داشت؛ بدین واسطه بازار کار راحتتر شده و این نقیصه رفع میشود.
وی تأکید کرد: امیدواریم قدمی که دانشجویان و استادان برداشتند به نتیجه برسد و بتوانیم کار مثبتی را در این جهت انجام دهیم و در سالهای بعد به جریان مؤثر تبدیل شود.