پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیته سلامت شورا : دریافت عوارض کسب و پیشه از مطب پزشکان و حرف وابسته در ساختمان های مسکونی خلاف قوانین است و شهردار باید مصوبات قانونی را اجرا کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ناهید خداکرمی در یکصد و دهمین جلسه شورا با اشاره به اخذ عوارض از مطب و تابلوی پزشکان این امر را بر خلاف قوانین، دانست و در تذکری به شهرداری تهران گفت: اخیرا مشاهده میشود که شهرداری برخلاف ماده واحده قانون مطب پزشکان و حرف، مصوب ۱۳۶۶ مبنی بر مجاز بودن فعالیت شغلی پزشکان و حرف وابسته در ساختمانهای مسکونی و تبصره بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداریها و همچنین رای وحدت رویه ۵۷۶هیئت عمومی دیوان عالی کشور و رای ۵۷۲۵ دیوان عدالت اداری مبنی بر مصوبه شوراهای اسلامی شهر، جهت اخذ عوارض از تابلو پزشکان و حرف وابسته عمل کرده اند.
وی ادامه داد: این در حالی است که مواد قانونی همگی دال بر آن است که اخذ هرگونه عوارض کسب و پیشه و یا ممانعت از فعالیت مطبها که طبق قانون میتواند در ساختمانهای مسکونی، اداری و یا تجاری فعالیت کنند، مغایر با قانون است.
رییس کمیته سلامت شورا افزود:به شهردار محترم تذکر داده میشود، تا نسبت به اجرای مصوبات قانونی فوق اقدام شود و مامورین شهرداری از ایجاد مزاحمت برای پزشکان و مراجعین آنها که بیماران هستند ممانعت به عمل آورند.
طرح تفکیک از مبدا پسماند به کندی پیش می رود
رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای اسلامی شهر تهران گفت: تاخیر در برگزاری مزایده ها و وجود گلوگاه صلاحیت پیمانکاران باعث خسارت جدی به درآمد های این بخش شده است.
سید محمود میر لوحی در یکصد و دهمین جلسه شورا گفت: کندی روند طرح تفکیک از مبدا پسماند و تاخیر در برگزاری مزایده ها و وجود گلوگاه صلاحیت پیمانکاران باعث خسارت جدی به درآمد های این بخش شده است.
وی ادامه داد: طبق گزارش های واصله شهرداری های مناطق 4و6و9و10و11و14و15و16و17و18 به انواع مختلف روند برگزاری مزایده پسماند خشک و انعقاد قرارداد سال جاری را به کندی پیش برده و در موعد مقرر به نتیجه نرسانده اند.
میر لوحی در ادامه افزود: شهرداری تهران می بایست دستورات لازم را جهت حل و فصل و رفع موانع موجود را داده و برگزاری مزایده ها و انعقاد قراردادهای مذکور تسریع کند.
لزوم تسریع در جلوگیری از تخریب بنای تاریخی بنگاه فرد شیشه
رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: با وجود ثبت بنای تاریخی بنگاه فرد شیشه و یزدگرد، متاسفانه در شب یلدا اقدام به تخریب قسمتی از بنا کرده اند لذا از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و نیز شهرداری تهران می خواهم نسبت به جلویگری از تخریب این بنای تاریخی اقدام کنند.
حسن خلیل آبادی در یکصد و دهمین جلسه شورا با اشاره به تخریب بنای تاریخی ملی موسوم به بنگاه فرد شیشه و یزدگرد گفت: بنگاه فرد شیشه(یزد گرد) واقع در میدان شوش روبروی پمپ بنزین که قدمت آن به اواخر قاجار– اوایل پهلوی منتسب است، در تاریخ 14/9/97 با شماره ۳۲۱۷۰ بصورت اضطراری توسط سازمان میراث فرهنگی ثبت شد تا بدین وسیله از تخریب آن جلوگیری شود.
وی ادامه داد: متأسفانه در تاریخ 30/9/97 (شب یلدا) نمای اصلی، بخشی از تزیینات، آجرکاری و طبقه دوم بنا در مجاورت خیابان ری توسط مالکان تخریب شده است.
رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورا افزود: هرچند در بند 3 اساسنامه سازمان میراث فرهنگی، وظیفه حراست و حفاظت و مرمت آثار تاریخی بر عهده این سازمان است و شهرداری ها در قبال آثار و بناهای تاریخی مسئولیت قانونی مستقیم ندارند اما بر اساس بند 22 ماده 55 قانون شهرداریها تشریک مساعی با فرهنگ در حفظ ابنیه و آثار باستانی شهر و ساختمان های عمومی و مساجد بر عهده شهرداری قرار دارد.
خلیل آبادی گفت: در بند 7 از بخش ششم طرح جامع شهر تهران نیز به حفاظت از آثار تاریخی، فرهنگی و معاصر شهر تهران، شامل حفاظت از کلیه آثار ثبت شده و کلیه آثاری که در آینده ثبت خواهند شد، تأکید شده است و شهرداری ملزم به رعایت حریم مجموعه ثبت شده و ممانعت از هرگونه مداخله در عرصه آثار مذکور است.
سالاری در این خصوص اظهار داشت: همچنین ماده ۵۵۸ فصل نهم قانون مجازات اسلامی بیان می کند هر کس به تمام یا قسمتی از ابنیه، اماکن، محوطهها و مجموعههای فرهنگی تاریخی یا مذهبی که در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده، یا تزئینات، ملحقات تأسیسات، اشیاء و لوازم و خطوط و نقوش منصوب یا موجود در اماکن مذکور، که مستقلاً نیز واجد حیثیت فرهنگی ـ تاریخی یا مذهبی باشد، خرابی وارد آورد علاوه بر جبران خسارات وارده به حبس از یک الی ده سال محکوم می شود.
عضو شورا گفت: لذا از متولیان محترم سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین شهردار تهران خواستارم در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع و انجام مراحل قانونی اقدامات لازم را بکند.