به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، علما و شخصیت های مختلف با حضور در آیین بزرگداشتی که حزب الله لبنان برای آیت الله هاشمی شاهرودی برگزار کرده بود تأکید کردند ارتحال ایشان، ضایعه بزرگی برای جهان اسلام و حوزه های علمیه بود.
حزب الله با حضور سفیر ایران در لبنان و هیئتی از علمای شهر مقدس قم برای آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی، مجلس بزرگداشت برگزار کرد.
گزارشگر المنار گفت پس از گذشت سه روز از رحلت آیت الله سید محمود شاهرودی، حزب الله مجلس ترحیمی با حضور بسیاری از علما و شخصیت های سیاسی و نظامی برگزار کرد.
شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله گفت: "باید پند بگیریم که چگونه این عالم بزرگ، پایه های اسلام را تثبیت کرد و در ایران و عراق تأثیرگذار بود. وی به ایران و عراق، بسیار توجه می کرد."
شیخ علی الخطیب نائب رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان هم گفت: "(درگذشت آیت الله شاهرودی) برای حوزه علمیه، فقدان بزرگی به شمار می آید. درگذشت وی همچنین برای شورای عالی اسلامی شیعیان لبنان، ضایعه ای بزرگ و جبران ناپذیر است."
گزارشگر افزود همه از ویژگی های این مرحوم گرانقدر تجلیل و تأکید کردند و با تلاش رهبری حکیمانه امام سید علی خامنه ای، راه ادامه دارد.
شیخ حسن المصری نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش امل لبنان هم گفت: "ایشان که در نجف اشرف و در روزهای تحصیل، هم دوره ای ما بودند و با او معاشرت می کردیم، از افراد منحصر به فرد در اخلاق، تواضع و بخشش بدون منت به شمار می آمد."
محمد مهدی شریعتمدار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت هم تصریح کرد: "فقدان (آیت الله شاهرودی) ضایعه بزرگی برای جهان اسلام، حوزه های علمیه و جمهوری اسلامی ایران است."
شیخ خلیل رزق مسئول روابط خارجی حزب الله گفت: "همانطور که می دانیم این عالم، ادامه راه مرجعیت دینی به ویژه خط و اندیشه شهید محمد باقر صدر رضوان الله تعالی علیه بود."
گزارشگر در پایان گزارش گفت هیئتی از حزب الله به ریاست شیخ علی دعموش معاون رئیس شورای اجرایی این حزب در مراسم تشییع (آیت الله شاهرودی) به مسئولان ایرانی تسلیت گفت و پیام تسلیت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله را به علما و حوزه علمیه شهر مقدس قم رساند.