پخش زنده
امروز: ۵ دی ۱۴۰۳ - ٢٠:٣٣:٥٩
مدیر کل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: تاکنون 70 هزار نفر به عضویت سامانه سجام درآمده اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید علی اصغر رفاهی در نشست خبری افزود: " سجام "سامانه جامع اطلاعات مردمی است و تلاش می کنیم با این سامانه مردم را در فعالیت های اجتماعی پیشگیرانه سهیم کنیم.
وی گفت: در ارتباط با سامانه سجام که مهم ترین برنامه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه است، زیربناهای قانونی تبیین شده است.
رفاهی ادامه داد: در بند 2 ماده 13 کنوانسیون مبارزه با فساد سازمان ملل آمده است، هر کشور عضو اقدامات مقتضی را تامین خواهد کرد تا تضمین کند الزامات این کنوانسیون برای مردم روشن و دسترسی مردم برای مشارکت در اعلام جرایم ایجاد شود.
وی گفت: سجام از سال گذشته به طور ویژه در دستور کار قرا گرفت تا با کمک این سامانه یک نهضت پیشگیری همگانی ایجاد شود و از همه ظرفیت های مردمی برای پیگیری استفاده شود.
رفاهی در تشریح روند گزارش های ارسالی به سجام افزود: تا این لحظه در استان خراسان رضوی 473 گزارش، استان فارس 332 گزارش، استان چهارمحال و بختیاری 123 گزارش، استان البرز 129 گزارش و استان یزد 55 گزارش مردمی دریافت کرده ایم که همه گزارش ها صحت سنجی شده است.
وی گفت: در کل کشور 1000 بازرس اداره کار داریم که قرار شده است این افراد به عضویت سجام دربیایند و از نزدیک در جریان مشکلات و حوادث کارگری قرار گیرند.
رفاهی ادامه داد: قرار است این طرح از شهرستان سبزوار به مرحله اجرا گذاشته شود.
وی تصریح کرد: حدود 70 هزار نفر به عضویت سامانه سجام در آمده اند.
اتصال سامانه سجام به همه نهادهای دولتی
مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از اتصال سامانه سجام به همه نهادهای دولتی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سید علی رفاهی در ادامه نشست خبری درباره فعالیت سامانه مردمی سجام افزود: این سامانه در دسترس کارکنان نهادهای کشور است تا در صورت دریافت گزارش تخلف، به سرعت پیگیری کنند.
مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های اجتماعی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: ظرفیت اعلام گزارش های مردمی درباره مفاسد اداری را هم در سجام ایجاد کرده ایم ضمن این که مردم می توانند نواقص و حوادث کارگاهی را نیز اطلاع دهند.
رفاهی ادامه داد: باید در سامانه سجام حداقل یک میلیون و پانصد هزار نفر عضو داشته باشیم.
وی افزود: استان خوزستان حدود 22 هزار نفر جذب مردمی داشته، استان فارس با 5400 نفر، خراسان رضوی بیش از 3 هزار نفر، استان مرکزی 1200 نفر، کرمانشاه 2250 نفر، گیلان 1230 نفر، کردستان 1160 نفر، آذربایجان غربی1200نفر و تهران بیش از 1700 نفر در رده های بعدی جذب مشارکت های مردمی در سجام قرار دارند.
رفاهی گفت: گزارش های مردمی کاملا محرمانه است و هیچ اطلاعاتی از فرد اعلام کننده تخلف، جایی اعلام نمی شود و فقط سازمان های مربوط گزارش را دریافت می کنند و به اطلاعات هویتی فرد گزارش دهنده دسترسی ندارند.