پخش زنده
امروز: -
19 هزار تُن گوشت در کشتارگاه های خراسان شمالی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: 9 ماه گذشته با ذبح 53هزار رأس دام سبک و سنگین و 8 میلیون قطعه مرغ در استان، 19 هزار و 212 تُن گوشت قرمز و سفید استحصال شد.
حمید رمضانی افزود: همچنین در این مدت 107 هزار و 175 کیلوگرم فراورده غیر بهداشتی کشف و ضبط شد.
وی گفت: 161 پرونده تخلف بهداشتی نیز به مراجعه قضایی ارجاع و متخلفان به 643 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.