• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۳۳۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۳
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی رسمی ارتش و کمیته های مردمی یمن:

ائتلاف متجاوز مجبور شد به جای گزینه نظامی از گزینه دیگری استفاده کند

یحیی سریع: ائتلاف متجاوز سعودی پس از تحمل شکست های فراوان مجبور شد، به جای گزینه نظامی به گزینه های دیگری از جمله توافق روی بیاورد.

ائتلاف متجاوز مجبور شد به جای گزینه نظامی از گزینه دیگری استفاده کندبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ سخنگوی رسمی ارتش و کمیته های مردمی یمن در مصاحبه با روزنامه الاخبار با اشاره به پیشرفت های نظامی ارتش و کمیته های مردمی از زمان آغاز حملات ائتلاف متجاوز تاکنون گفت: پس از اینکه ائتلاف متجاوز سعودی در استفاده از گزینه نظامی به بن بست رسید، مجبور شد «گزینه های دیگری را بررسی کند.» بنابراین تصمیم گرفت، به جای «غرور و لجاجت» به دنبال راهی برای خروج آبرومندانه از یمن باشد.
سرتیپ یحیی سریع ابراز امیدواری کرد موفقیت توافق الحدیده باعث برقراری کامل آتش بس شود و راه را برای حل و فصل همه جانبه باز کند. وی گفت بدون شک این راه حل یمنی ها را به سوی «پیروزی، آزادی و استقلال» سوق خواهد داد.
سخنگوی رسمی ارتش و کمیته های مردمی یمن در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اوضاع آتش بس در الحدیده را چگونه می بینید، گفت: متجاوزان تاکنون به دفعات توافق آتش بس در این شهر را نقض کرده اند؛ اما با ورود کمیته هماهنگی سازمان ملل متحد روز به روز از اقداماتی که نقض این توافق محسوب می شود کاسته می شود.
یحیی سریع در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اوضاع جبهه های مرزی و مناطق پشت آن چگونه است و آیا میان اقدامات احتمالی در این جبهه و مسئله موشک های بالستیک ارتباطی وجود دارد؟ گفت: درگیری ها در مرزها همچنان ادامه دارد و متوقف نشده است. دشمن، مزدوران بیشتری را به این مرزها اعزام می کند. برای مثال اخیرا بیش از 10 هزار نظامی سودانی وارد جبهه های مرزی و جبهه های ساحل غربی شده اند و با وجود تشدید تنش ها در جبهه های مرزی؛ نیروهای ما همچنان در مواضع خود در جیزان، نجران و عسیر در حال پیشروی هستند. جبهه های مرزی هیچ ارتباطی با مسئله معینی ندارند؛ بلکه با سائر جبهه ها و ماهیت رویارویی نظامی با ائتلاف متجاوز مرتبط هستند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار که پرسید، آیا طرح توقف شلیک موشک های بالستیک و پهپادها در مقابل توقف حملات همچنان معتبر است و طرف مقابل تا چه اندازه به آن پایبند است؟ گفت: ما از همان آغاز حملات ائتلاف متجاوز به بسیاری از طرح ها پاسخ مثبت دادیم؛ اما دیدیم در مقابل دشمنی قلدر قرار داریم که چالش های فراوانی برای ما ایجاد کرده است و ما هم به لطف خداوند توانسته ایم بسیاری از این چالش ها را پشت سر بگذاریم و پیشرفت های بی سابقه ای در زمینه توسعه موشک های بالستیک و پهپادها محقق کردیم. از این رو، می توانیم بگوییم، اوضاع نظامی ما اکنون بسیار بهتر از زمان آغاز حملات ائتلاف متجاوز شده است.
یحیی سریع ادامه داد اکنون ما سلاحی داریم که می توانیم آن را جزء نیروهای بازدارنده خود به شمار آوریم، سلاحی که ائتلاف متجاوز را واداشت، وارد توافقات جزئی با ما شود، در حالی که پیشتر گمان می کرد، قدرت، پول و نفوذش همه اهدافش را محقق خواهد کرد... تنها گزینه ای که ائتلاف متجاوز از آن استفاده می کرد، گزینه نظامی بود؛ اما امروز این گزینه دیگر تنها گزینه نیست؛ بلکه ائتلاف متجاوز مجبور شده است، گزینه های دیگر را هم برررسی کند و ما بر این باوریم که خروج آنها از یمن بهتر از لجاجت است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه علت واقعی اقدام ائتلاف به انتقال عناصر تروریستی از سوریه به صعده به منظور جنگیدن در این استان چیست؟ گفت: ما اخبار و اطلاعاتی در دست داریم که نشان می دهد، نیروهای ائتلاف متجاوز از عناصر تکفیری کمک می گیرند و راه را برای ورود ده ها نفر از این عناصر به عدن و دیگر استان های جنوبی هموار می کنند که بیشتر این عناصر هم از سوریه منتقل می شوند. چند روز پیش هواپیمایی که حامل ده ها نفر از این عناصر تکفیری بود، از کشور های عربی وارد فرودگاه سیئون شد.
سخنگوی رسمی ارتش و کمیته های مردمی یمن افزود بر اساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده است، این عناصر به مرزهای عربستان منتقل خواهند شد. پیشتر هم صدها نفر از این عناصر به دیگر جبهه ها از جمله جبهه کتاف در صعده منتقل شدند و توافق شده است که عناصر موسوم به داعش و القاعده در مقابل به عهده گرفتن مسئولیت جبهه کتاف دو میلیون دلار دریافت کنند که عملا یک چهارم این مبلغ به آنها پرداخت شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشگر برتر کشوری شد
برگزاری نشست پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی کردستان
پایان مسابقات شنای جام ولایت با قهرمانی تیم استخر شهید حججی مشهد
جلد اول کتاب «امامت الهی» منتشر شد
ماهانه تا سه رام قطار به ناوگان مترو وارد می‌شود
«نجات انار»؛ آموزش مهندسی هوافضا برای کودکان در شب یلدا
میلیا، آکنه و اگزما، عوارض پوستی شایع در نوزادان
توقیف خودروهای حامل کود شیمیایی قاچاق در پلدختر
ورزشکاران توان یاب نیازمند حمایت بیشتر هستند
تعیین شعبه ویژه جرایم انتخاباتی در شهرستان گچساران
سنت قدیمی، هزینه‌های جدید؛ گلایه مردم از گرانی بازار شب یلدا
محاسبه تعرفه‌های آب، برق و گازمدارس غیردولتی و کودکستان‌ها مشابه مراکز آموزشی دولتی
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
اعتبار ویژه برای بهبود کیفیت آموزشی خراسان جنوبی
بازگشایی مسیر‌های نزدیک به ۳۰۰ روستا در عملیات راهداری استان یزد
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
معرفی ۳۹ کتاب و ۹ مقاله علمی پژوهشی طلاب خواهر در مازندران
برای واردات کالا در مقابل صادرات توسط وزارتخانه‌ها محدودیت ایجاد نشود
برای نخستین بار ؛ از دوربین نجات هوشمند آتش‌نشانی مشهد رونمایی شد
مدارس و دانشگاه‌های استان فردا حضوری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)