به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در نشست خبری به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی گفت: بافت ناکارآمد شهری یکی از معضلات بزرگ شهرهاست.
علی فرخزاد افزود: زیر ساختهای لازم برای اصلاح بافتهای فرسوده فراهم است و امیدوارم با ساخت مسکن امید بتوانیم به غیر از بافت ساختمانی، بر روی فرهنگ محلهها هم اثرگذار باشیم.
وی هزینه بازآفرینی شهری بافت فرسوده در قزوین را حدود 2 هزار میلیارد تومان برآورد کرد و گفت : لازم است در استفاده از مصالح ساختمانی دقت بیشتری شود چراکه مصالح غیر استاندارد در بازار زیاد است.
معاون استاندار با اشاره به اینکه شکستگی لولههای آب هزینههای زیادی را به شهروندان و دولت تحمیل کرده است گفت: تا کنون ۳۰ کیلومتر از شبکههای توزیع آب اصلاح شده و اعتباری حدود ۹ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده است.
فرخزاد درباره پسماندهای صنعتی و بیمارستانی هم گفت : با تصمیمی که از ابتدای سال در استان گرفته شد، تنها پسماندهای عفونی و مایع از هشت استان وارد قزوین میشود که با نظارت دقیق دانشگاه علوم پزشکی بی خطر میشود.
به گفته وی هر استان نوع خاصی از پسماندها را وارد و بی خطر میکند و پسماندهای صنعتی کارخانهها از هیچ استان دیگری وارد قزوین نمیشود.
مدیرکل بحران استانداری نیز با اشاره به انواع بلایای طبیعی گفت: قزوین بیش از ۲۵ نوع از آنها را تجربه کرده است و ۵۹ روستا در معرض خطر سیل هستند.
قدرت الله مهدیخانی با بیان اینکه پارسال ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای مدیریت بحران تخصیص یافت افزود : یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای شهرداریها تجهیزات خریداری شده و ۷۵ طرح برای مقابله با بحران تعریف شده است که بیش از نیمی از آن به سیل اختصاص دارد.
وی با اشاره به خسارت سرمازدگی هم گفت : ۳۵ میلیارد تومان اعتبار جبران خسارت سرمازدگی باغها و مزارع اختصاص داده شده که تاکنون صندوق بیمه محصولات کشاورزی ۲۷ میلیارد تومان آن را پرداخت کرده است.