پخش زنده
امروز: -
«ز ادب مهر برآید» عنوان دیوارنگاره جدید میدان ولی عصر (عج) است که در آن بر تحکیم خانواده تأکید شده است.
عضو خانه طراحان انقلاب اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اعلام این خبر گفت: «ز ادب مهر برآید» عنوان دیوارنگاره جدید میدان ولی عصر (عج) است که در آن بر تحکیم خانواده و لزوم ارتباط عاطفی و منطقی میان اعضای یک خانواده تأکید شده است. این دیوارنگاره در ادامه یک پویش اجتماعی طراحی شده است تا بر موضوع تحکیم خانواده تاکید کنیم.
پوریا اسراری افزود: ما این دیوارنگارهها را تقریبا ماهانه و بنابر مسائل روز در تهران و شهرستانها نصب میکنیم. محل نصب هم روی پلها، میدانها و در خیابانهای شهرها تعیین شده است.
عضو خانه طراحان انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر ۳۶ دیوارنگاره با این مضمون از میدان، ولی عصر (عج) تهران تا زاهدان، گرگان، همدان، کرج و استانهای دیگر نصب شده است.
اسراری افزود: خانه طراحان انقلاب اسلامی پیش از این دیوارنگارههای متعددی نصب کرده که به پویشهای اجتماعی تبدیل شده است از جمله این دیوارنگارهها میتوان به دیوارنگاره «از حرف تا عمل» با رویکرد مسئولان، «اربعین» به مناسبت اربعین و «ما هم قهرمانیم» با رویکرد جام جهانی اشاره کرد.
وی درباره روش کاری گروه طراحی این دیوارنگاره گفت: ما اول در اتاق فکر خود به ایدهای میرسیم و بعد روی نحوه روایت کار میکنیم، در این دیوارنگاره هم به دو ستون اصلی «ادب» و «مهر و محبت» تکیه و سعی کردیم نشان دهیم که از طریق ادب در خانوادهها مهر و محبت ایجاد میشود.
اسراری افزود: بر این اساس، شعار «ز ادب مهر برآید» را طراحی کردیم و محور آن را این پیام قرار دادیم که «ادب به زندگی محبت میبخشد».
خانه طراحان انقلاب اسلامی چند سالی عهدهدار یکی از بزرگترین دیوارنگارههای جهان است و اخیراً تصویری با محوریت خانواده برای این دیوارنگاره برگزیده و در این تصویر نمونهای از یک خانواده ایرانی و اسلامی به نمایش گذاشته شده است.
در این تصویر سه نسل از یک خانواده ایرانی به نمایش درآمده است تا چنین تداعی کند که ادب و محبت به والدین و سایر اعضای خانواده براساس رفتارهایی است که از سوی هر کدام از ما بروز میکند و این رفتار است که الگوی ما برای فرزندان و نسلهای پس از ما برای برگزیدن خلق و خوی ایرانی و اسلامی است.
همچنین، در ترکیببندی دیوارنگاره جدید میدان ولی عصر (عج) بر عناصر چشمنواز و الوان یک زندگی براساس باورهای ایرانی تأکید شده است و فرش دستباف ایرانی، تابلویی از یک اثر خوشنویسی و دیوان اشعار شاعران ایرانی روی طاقچه و نظایر آن به چشم میخورد که فضایی کاملاً ایرانی را بر تصویر حاکم کرده است.