پخش زنده
امروز: -
معاون ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 19 بار از تمامی واحدهای تولیدی بازدید شده و تاکنون در هیچ مورد استفاده از ذرت دامی مشاهده نشده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حامد محمدی گفت: براساس نظارت های صورت گرفته بر 16 واحد تولیدی صنایع غذایی این استان که از ذرت در تولید محصولات استفاده می کنند، تاکنون مصرف ذرت دامی گزارش نشده است.
وی افزود: شش واحد صنعتی برای تولید فرآورده حجیم شده غلات بر پایه ذرت (یا همان پفک) از سازمان استاندارد پروانه گرفته اند و 10 واحد تولیدی نیز کنسرو ذرت تولید می کنند.
عباس اخگری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: در تولید فراورده این واحدهای تولیدی از بلغور ذرت خوراکی استفاده می شود که در بررسی های به عمل آمده همگی دارای پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت هستند.
هزار و 700 واحد تولیدی و خدماتی در خراسان رضوی زیر نظر اداره کل استاندارد هستند که نیمی از آنان در حوزه صنایع غذایی فعالیت دارند.